Mit ajánlotok, hogy ne zsírosodjon ilyen hamar a frufrum?
Nem lehet, hogy a homlokod zsíros? És esetleg attól lesz olyan a frufrud?
Mosd meg minden nap. Attól még nem kell az egész hajad megmosni. A homlokodra meg használj valamilyen tonicot.
Ha naponta mosod a hajad egy kímélő samponnal, nem lesz semm bajod tőle. - legfeljebb minden nap ápolt leszel.
Egyébként nem árt a hajsampont időnként változtatni, ne mindig egyet használj hosszú ideig.
de az arcom is az valamennyire, meg pattis is sajna, de használok rá, tonicot is meg most kaptam bőrgyógyászaton zinerytet, szóval most talán kicsit javult a helyzet.
minden nap meg nem szeretnék hajat mosni, mert akkor minden nap kivasalnám, és az azért ugye nem nagyon tesz jót a hajnak :S
szerintem is az arcoddal lesz itt a gond.. :S
próbáld ki azt h citromlével lemosod mindennap az arcod.. attól leszáradnak a pattanások, és az arcod se lesz annyira zsíros.. ;)
köszönöm a válaszokat :)
kipróbálom a citromot is, hátha az segít a szárításban....
de hogy tudom azt megcsinálni, hogy csak a frufrumat mosom meg? egyszer próbáltam, de sehogy nem jött össze :S
Nem szoktad sokat fogdosni, vagy oldalra tűrni? Az is zsírosíthatja. Az egyetlen megoldás, ha nem nyúlsz hozzá, vagy rövidebbre vágatod.
A másik lehetőség: Túl gyakran mosod és emiatt egyre gyorsabban zsírosodik, próbálj ezen ritkítani.
Igazuk lehet a többieknek, hogy a homlokod zsíros. Használj törlőkendőt, vagy a már említett citromleves megoldás is jó, én ajánlom még a porpúdert, bár az nem túl egészséges, de legalább felszívja a zsírt.
Összefogod a frufrud, odahajolsz a mosdó fölé, a csap alá hajtod annyira a fejed (arcod), hogy csak a frufrudra folyjon a víz, picit besamponozod, lemosod és kész.
Nagyon egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!