Milyen gyantát ajánlotok bajuszra?
elegem van ezekből a bolti sz.rokból!vagy ragad vagy nem,a bőrömet felsérti és a szőrt benn hagyja,csomószor végig kell rajta mennem,de még így is marad benn...
az a baj hogy alapból is sötét a hajam,mindenem,de a bőröm porcelán fehér,és a legkisebb szőr is már messziről világít...
eddig xepil-t vettem,mert a hipoallergén az jó szokott lenni,de az utolsó 2 doboz az már valami förtelem...
nem lehet valahol venni valami normálisat,amit a kozmetikusok is használnak?
én veet arcgyantát használok, igaz ez is bolti, de teljesen meg vagyok vele elégedve, párszor kipróbáltam mást, mert elég drága, de mindig visszatértem ehhez
még nem sértette fel soha a bőrömet sem
kipróbálom a veet-et.
engem is eddig az ára tartott vissza,mert nem szerettem volna úgy járni,hogy megveszem,és netalántán nem jó.
megölt volna a méreg :D
az a baj hogy csipesszel soha nem szedem ki...mármint sűrű és apró,sose végeznék vele...
nekem is pont az a bajom,hogy ami van 1-2 szál erősebb,azt simán kiszedi ami most van,de az aprókat mind ott hagyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!