Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal hogy...

Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen ennyire göndör?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta természetes göndör a hajam. Nagyon utálom, és a sok vasalástól és festéstől letört a hajam vége és eléggé meg is van roncsolódva. Vagy 10 cm-rel lett rövidebb, és mivel félek hogy megkopaszodok, vagy nem lesz hajam, ezért most nem vasaltam ki egy hete. Különféle hajerősítő tablettát eszek, kenem balzsamokkal, kímélem a hőtől.stb. Csak ezzel az a baj hogy utálom hogy így néz ki. Nem fogom kibírni, hogy végig ilyen maradjon. :| Mindent kipróbáltam, hogy egyenes legyen, de az enyém olyan extrém hogy a legkisebb párától is begöndörödik. Szóval kezelhetetlen és katasztrófa. Ha fésülve szárítom meg, akkor meg olyan mint egy szénabála.. s háromszög fejem lesz tőle.. xddddd Ajánlottak páran hajkiegyenesítő balzsamot, csak nem tudom milyet kéne vennem vagy hogy egyáltalán érne e valamit. Tippek, hogy mit kezdjek egy dzsumbujjal a fejemen?:DD

[link]

(ilyen hajam van most)

17/L

2013. nov. 15. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Semmit sem tudsz csinálni. Ilyen a hajad, ebből nem fogsz tudni egyeneset csinálni. Én is rengeteget kínlódtam vele... vasaltam, de a legkisebb párától is visszagöndörödött, használtam hővédőt, házi- és bolti hajpakolást, stb. De nem érnek semmit se. Annyira tönkre ment a hajam, hogy a külső része olyan mint a drótkefe...

Most ilyen: [link]

Mint látod, a külső része nagyon tropára ment, viszont az alsó része már szép loknis. Szóval most megyek fodrászhoz, és levágatom ezeket a ronda részeket, mást nem tudok tenni vele. Rövidebb lesz a hajam, de egészségesebb. És kezdem elfogadni, hogy ez van, göndör a hajam. Te is csak ennyit tehetsz.

[link] ennek a blognak az írójának is göndör haja van, de szerintem nagyon szép. :)

2013. nov. 15. 19:16
 2/13 A kérdező kommentje:

ahh sírok:cccc

azért köszi :)

2013. nov. 15. 19:28
 3/13 anonim ***** válasza:

(nekem tetszik a hajad nagyon)

de amúgy vannak ezek a brazil hajkiegyenesítések

2013. nov. 15. 19:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem katasztrófa a hajad szerintem szép :) Én nem akarnám egyenesíteni
2013. nov. 15. 19:33
 5/13 szelena97 ***** válasza:

Szerintem szép hajad van, nekem tetszik, én szívesen elcserélném veled az egyenes hajamat:D

Amúgy nem tudom, olvastam egy féléve kb. egy helyi hírdető újságban: tartós hajegyenesítés a nem tudom kinél, meg hogy 2 hónapig egyenes lesz stb...Asszem valami hajfeltöltésről volt szó benne...bocs hogy nem tudok erről többet mondani :S

2013. nov. 15. 19:33
 6/13 A kérdező kommentje:

hallottam én is erről a hajkiegyenesítésről, de félek hogy nem jön be, és ahhoz sok pénzt dobnék ki az ablakon :|

heti 3x mosok hajat (2 naponta) szerintem gyorsan kimenne belőle :d

amúgy köszönöm mindenkinek :D !

de akkor se szeretem, hiába mondják sokan hogy jó :)

nem hiába mondják azt hogy: akinek egyenes van az göndört akar, akinek göndör az meg egyenest :D

2013. nov. 15. 19:40
 7/13 szelena97 ***** válasza:
A 2 naponta mosás az túl sűrű...minél gyakrabban mosod annál gyakrabban zsírosodik (Ez a tapasztalatom, de a fodrászom is ezt mondja,meg még ezen kívül is mondott okokat-aminek több mint felét meg se jegyeztem:D-, hogy miért ne mossuk gyakran)
2013. nov. 15. 19:44
 8/13 A kérdező kommentje:
ja tudom, de már ehhez van szokva a hajam, szóval a második nap végén már zsíros a teteje. :|| szóval kénytelen vagyok mosni :D
2013. nov. 15. 19:50
 9/13 szelena97 ***** válasza:

Ez ismerős, mert pont így voltam kb. 1 éve. És a fodrászom tanácsára átszoktam. Eleinte nekem is 1-2 zsíros volt, muszáj volt feltűzni. Most már csak 4. napon kezd zsírosodni ha nagyítóval nézed persze:D

Hetente 1-szer szoktam hajat mosni:)

2013. nov. 15. 19:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű hajad van! *-*
2013. nov. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!