Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen ennyire göndör?
Kiskorom óta természetes göndör a hajam. Nagyon utálom, és a sok vasalástól és festéstől letört a hajam vége és eléggé meg is van roncsolódva. Vagy 10 cm-rel lett rövidebb, és mivel félek hogy megkopaszodok, vagy nem lesz hajam, ezért most nem vasaltam ki egy hete. Különféle hajerősítő tablettát eszek, kenem balzsamokkal, kímélem a hőtől.stb. Csak ezzel az a baj hogy utálom hogy így néz ki. Nem fogom kibírni, hogy végig ilyen maradjon. :| Mindent kipróbáltam, hogy egyenes legyen, de az enyém olyan extrém hogy a legkisebb párától is begöndörödik. Szóval kezelhetetlen és katasztrófa. Ha fésülve szárítom meg, akkor meg olyan mint egy szénabála.. s háromszög fejem lesz tőle.. xddddd Ajánlottak páran hajkiegyenesítő balzsamot, csak nem tudom milyet kéne vennem vagy hogy egyáltalán érne e valamit. Tippek, hogy mit kezdjek egy dzsumbujjal a fejemen?:DD
(ilyen hajam van most)
17/L
Semmit sem tudsz csinálni. Ilyen a hajad, ebből nem fogsz tudni egyeneset csinálni. Én is rengeteget kínlódtam vele... vasaltam, de a legkisebb párától is visszagöndörödött, használtam hővédőt, házi- és bolti hajpakolást, stb. De nem érnek semmit se. Annyira tönkre ment a hajam, hogy a külső része olyan mint a drótkefe...
Most ilyen: [link]
Mint látod, a külső része nagyon tropára ment, viszont az alsó része már szép loknis. Szóval most megyek fodrászhoz, és levágatom ezeket a ronda részeket, mást nem tudok tenni vele. Rövidebb lesz a hajam, de egészségesebb. És kezdem elfogadni, hogy ez van, göndör a hajam. Te is csak ennyit tehetsz.
[link] ennek a blognak az írójának is göndör haja van, de szerintem nagyon szép. :)
ahh sírok:cccc
azért köszi :)
(nekem tetszik a hajad nagyon)
de amúgy vannak ezek a brazil hajkiegyenesítések
Szerintem szép hajad van, nekem tetszik, én szívesen elcserélném veled az egyenes hajamat:D
Amúgy nem tudom, olvastam egy féléve kb. egy helyi hírdető újságban: tartós hajegyenesítés a nem tudom kinél, meg hogy 2 hónapig egyenes lesz stb...Asszem valami hajfeltöltésről volt szó benne...bocs hogy nem tudok erről többet mondani :S
hallottam én is erről a hajkiegyenesítésről, de félek hogy nem jön be, és ahhoz sok pénzt dobnék ki az ablakon :|
heti 3x mosok hajat (2 naponta) szerintem gyorsan kimenne belőle :d
amúgy köszönöm mindenkinek :D !
de akkor se szeretem, hiába mondják sokan hogy jó :)
nem hiába mondják azt hogy: akinek egyenes van az göndört akar, akinek göndör az meg egyenest :D
Ez ismerős, mert pont így voltam kb. 1 éve. És a fodrászom tanácsára átszoktam. Eleinte nekem is 1-2 zsíros volt, muszáj volt feltűzni. Most már csak 4. napon kezd zsírosodni ha nagyítóval nézed persze:D
Hetente 1-szer szoktam hajat mosni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!