Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal hogy...

Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen ennyire göndör?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta természetes göndör a hajam. Nagyon utálom, és a sok vasalástól és festéstől letört a hajam vége és eléggé meg is van roncsolódva. Vagy 10 cm-rel lett rövidebb, és mivel félek hogy megkopaszodok, vagy nem lesz hajam, ezért most nem vasaltam ki egy hete. Különféle hajerősítő tablettát eszek, kenem balzsamokkal, kímélem a hőtől.stb. Csak ezzel az a baj hogy utálom hogy így néz ki. Nem fogom kibírni, hogy végig ilyen maradjon. :| Mindent kipróbáltam, hogy egyenes legyen, de az enyém olyan extrém hogy a legkisebb párától is begöndörödik. Szóval kezelhetetlen és katasztrófa. Ha fésülve szárítom meg, akkor meg olyan mint egy szénabála.. s háromszög fejem lesz tőle.. xddddd Ajánlottak páran hajkiegyenesítő balzsamot, csak nem tudom milyet kéne vennem vagy hogy egyáltalán érne e valamit. Tippek, hogy mit kezdjek egy dzsumbujjal a fejemen?:DD

[link]

(ilyen hajam van most)

17/L

2013. nov. 15. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szép a hajad :)
2013. nov. 16. 10:24
 12/13 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok, köszi mindenkinek :)
2013. nov. 16. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen hajfestékkel van befestve? Nagyon tetszik a színe :)
2014. júl. 9. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!