Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen ennyire göndör?
Kiskorom óta természetes göndör a hajam. Nagyon utálom, és a sok vasalástól és festéstől letört a hajam vége és eléggé meg is van roncsolódva. Vagy 10 cm-rel lett rövidebb, és mivel félek hogy megkopaszodok, vagy nem lesz hajam, ezért most nem vasaltam ki egy hete. Különféle hajerősítő tablettát eszek, kenem balzsamokkal, kímélem a hőtől.stb. Csak ezzel az a baj hogy utálom hogy így néz ki. Nem fogom kibírni, hogy végig ilyen maradjon. :| Mindent kipróbáltam, hogy egyenes legyen, de az enyém olyan extrém hogy a legkisebb párától is begöndörödik. Szóval kezelhetetlen és katasztrófa. Ha fésülve szárítom meg, akkor meg olyan mint egy szénabála.. s háromszög fejem lesz tőle.. xddddd Ajánlottak páran hajkiegyenesítő balzsamot, csak nem tudom milyet kéne vennem vagy hogy egyáltalán érne e valamit. Tippek, hogy mit kezdjek egy dzsumbujjal a fejemen?:DD
(ilyen hajam van most)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!