Hajgöndöritő vassal begöndöritem a hajamat, de az gyorsan kidobja a hajamból a göndörödést, mit csináljak a hajammal, hogy göndör maradjo?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 23:07
1/3 anonim válasza:
nekem egyedül csak akkor marad meg benne a lokni, ha hajvasalóval csinálom. de akkor napokig. más módszerrel max 1-2 órát ha bírja.
2/3 anonim válasza:
Amikor a fodrász csinálja, mondjuk egy esküvőre, rengeteg lakkot fúj rá már előtte és még vizesen jól behabozza, így marad tartós, de a hajnak nem nagyon tesz jót, ezért szokták csak alkalmakra.
3/3 anonim válasza:
minimum 3-4 napig ne moss hajat előtte. Aztán habbal kend be a hajadat kicsit, hasütővel kis hajrészeket egyesével göndöríts be, majd ha átforrósodott a vas akkor a kész fürtre rakj hajlakkot (1-2 mp-ig fújd)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!