Kalsy kérdése:
Mit csináljak a hajammal ha se nem göndör se nem hullámos?
Figyelt kérdés
Tehát összevissza áll.Tavaly nyáron levágattam hogy el tudjam kezdeni növeszteni.Arra gondoltam hogy idén tavaszra meg fog nőni szépen mint tavaly.De nyáron elkezdtem vasalni és hát igazából sokkal kevesebbet nőtt így mint tavaly mert a vasalás károsította és most arra gondoltam hogy abbahagyom és inkább ápolom a hajam de nem tudom hogy akkor mit csináljak vele hogy normálisan álljon légyszíves segítsetek!Köszi.2014. jan. 5. 12:16
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék egy JÓ fodrászhoz, és tőle kérnék tanácsot.
Látatlanban szinte lehetetlenség bármit is mondani.
Az sajnos tény, hogy a vasalás tönkreteszi: nem nőtt, mert valószínűleg eltöredezett a vége.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!