Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Színes vagy inkább mégse?

Színes vagy inkább mégse?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy be szeretném festeni a hajam. Lilára, de nem az egészet hanem pl a frufrum alját/belső felét, vagy hátul alul csináljam meg, vagy tincseket, vagy ombree-sra. Hát valahogy így néz ki most: [link] kicsit sötétebb barna. Viszont nem akarom befesteni /meg a szüleim se engednék/ az egészet feketére hanem barna-lila verzión gondolkoztam. Szerintetek? És festék tanácsot tud valaki adni?/melyik jó, melyik lesz szép/

2014. máj. 5. 18:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jaj az ombre-t nem pont olyanra gondoltam hogy... mint átlag hanem a frufrum, valahogy így: [link]

/nem találtam jobbat/

A 26-28 mosásosok csak addig tartják meg a szép színűket állítólag. Utána meg gondoltam gyorsan eltűnne a barna hajamon. Meg sötétebb lilát szeretnék nem azt a fakó-rózsaszínes valamit.

Valahogy próbáltam kikerülni a szőkítést de akkor ezek szerint nem tudom megoldani anélkül.

BTW: a színpárosítás szerintetek jó lenne?

lila: [link]

barna: [link]

2014. máj. 5. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok: csak ilyen pár mosás alatt kijövőt használtam, de nem igazán fogta meg, pedig háromszor is átmentem rajta:D minden mást bezzeg megfogott:D

Egyébként használtam 28 mosásosat is, a Palette Color Shampoot, csak abból a barnát. De az olyan, mint egy normál festék, nekem nem igazán kopik, csak lenő.

2014. máj. 5. 23:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Persze én is festeni akarom, csak előtte szerettem volna csinálni egy próbát, hogy tudják a szüleim, hogy megbízhatnak bennem, nem csinálok semmit engedély nélkül (fültágítót csináltam/tattam és nagyon kiakadtak), van eszem hogy nem rögtön belevágok hanem előtte megnézem mit is csinálok. Engedékenyek csak kicsit régimódiak, persze megértem egy 14-15 éves ne csináljon mindent amit akar.:D Köszönöm a válaszokat:D
2014. máj. 7. 15:06
 14/15 anonim válasza:
sztem lilával jól nézne ki
2014. máj. 8. 12:07
 15/15 anonim válasza:

Szia, kedves.

Először szerintem próbálkozz olyannal, ami 6-8 hajmosást bír ki.Igaz, ki kéne szívatni, viszont az egyik barátnőmnek elöl be lett színezve vele úgy, hogy az eredeti hajszíne hasonló volt, mint amilyet belinkeltél, és valamennyire meglátszódott neki, ha szét volt engedve.Ha pedig össze volt fogva neki, akkor kevésbé.

Egyébként ilyet könnyen be tudsz szerezni egy fodrászkellékesben.

Remélem valamit segítettem, sok szerencsét a hajadhoz!:]

2014. máj. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!