Színes vagy inkább mégse?
Jaj az ombre-t nem pont olyanra gondoltam hogy... mint átlag hanem a frufrum, valahogy így: [link]
/nem találtam jobbat/
A 26-28 mosásosok csak addig tartják meg a szép színűket állítólag. Utána meg gondoltam gyorsan eltűnne a barna hajamon. Meg sötétebb lilát szeretnék nem azt a fakó-rózsaszínes valamit.
Valahogy próbáltam kikerülni a szőkítést de akkor ezek szerint nem tudom megoldani anélkül.
BTW: a színpárosítás szerintetek jó lenne?
lila: [link]
barna: [link]
8-as vagyok: csak ilyen pár mosás alatt kijövőt használtam, de nem igazán fogta meg, pedig háromszor is átmentem rajta:D minden mást bezzeg megfogott:D
Egyébként használtam 28 mosásosat is, a Palette Color Shampoot, csak abból a barnát. De az olyan, mint egy normál festék, nekem nem igazán kopik, csak lenő.
Szia, kedves.
Először szerintem próbálkozz olyannal, ami 6-8 hajmosást bír ki.Igaz, ki kéne szívatni, viszont az egyik barátnőmnek elöl be lett színezve vele úgy, hogy az eredeti hajszíne hasonló volt, mint amilyet belinkeltél, és valamennyire meglátszódott neki, ha szét volt engedve.Ha pedig össze volt fogva neki, akkor kevésbé.
Egyébként ilyet könnyen be tudsz szerezni egy fodrászkellékesben.
Remélem valamit segítettem, sok szerencsét a hajadhoz!:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!