Fekete vagy inkább színes táskát választanátok?
Ilyesmi táskát néztem ki magamnak:
Mióta az eszemet tudom nagyon szeretem a bordó színt, és a táska is tetszik ebben a színben. De most elgondolkodtam, vajon nem lenne e érdemesebb feketében venni:
Ti melyiket választanátok? Ha mondjuk a kedvenc színetekről lenne szó. Egy fekete minden alkalomra, minden öltözékhez passzoló táskát vagy ugyanezt a táskát a kedvenc színetekben?
En a bordot vennem meg. A fekete unalmas. Persze megis kellhet, ha nem illik a ruhazatodhoz a bordo.
De egy fekete taskad lehet, hogy mar van is, de ha nincs, akkor olcson vehetsz egy akarmilyet is.
Viszont egy olyan taska, ami nagyon tetszik, az legyen mar a kedvenc szinedben, ez a minimum. :)
Én Kéket vennék mert nekem az a kedvencem :)
ha Te lennék akkor a bordót
egyébként szebb is bordóban :)
Nekem ebből a bordó jobban tetszik. :)
Én mindig fekete táskát veszek, egy sötétkék vászontáskám van, az összes többi fekete. Most jutottam el oda én is, hogy meguntam a fekete táskákat, úgyhogy tervezek beszerezni egy lilát vagy bordót.
Köszönöm szépen.
Igazatok van, kedvenc táska, kedvenc színemben. :D
A fekete szerintem is unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!