Iszonyatosan tetszik a színes műraszta! Megcsináltassam vagy inkább ne?
szerintem nagyon klassz a műraszta és az a jó benne hogy nem kell a hajadnak hosszúnak lennie .9
itt egy jó oldal [link]
Szerintem sokaknak van már huszonévesen is, én a [link] - ról Ivy munkáit ajánlom, nekem onnan van műrasztám, igaz, hogy nem a legolcsóbb mulatság, de igényes és jó munkát csinál. Nekem is van, és senki nem szólt be érte az egyetemen :)
20/L
Arra gondoltam, hogy megcsináltatom, és majd ősz elején kiveszem, ha elkezdődnek a tanítási gyakok. azért egy tanárnak sztem se legyen ilyen haja.
Utolsó lány! tőled szeretném kérdezni, hogy szted az is jól nézne ki, ha csak 15-20 tincsemet csináltatnék meg ilyen színes műrasztára? a hajam többi része maradna amilyen most. (hosszú, hátközépig érő középbarna hajam van)
Nekem tetszik,és ha neked is ne hallgass más véleményére.Én összetenném a két kezem,ha olyan tanár jönne akinek ilyen haja van. Szerintem nagyon jó :) Bár lehet a tanári karnak nem tetszene ennyire,de nem hiszem,hogy befolyásolná. Szerintem a legszebb ha nem mindenféle színnel hanem max. úgy,hogy az eredi hajszíned meg még pluszba egy. Ez pl. szerintem nagyon jól néz ki: [link]
De ez valami nagyongáz [link]
Szia!
Az egyik előző hozzászólásban említett Plast6icHairSurgery jnevű honlap tulajdonosa vagyok. Amit említesz (10-20 tincs) jó módszer akkor ha csak barátkozol a dologgal, már csináltam igy nem egy hajat, a végeredmény igy is látványos, és sokan aztán végképp az egész fejes mellett döntöttek:) Ennek a hajnak nagy előnye hogy bármikor ki be tudod rakosgatni (csak a 2 órás fonást kell végigülni:)) tehát ha a munkahelyeden nem is tolerálják, az se nagy gond ( tanárként még mindgi ott lesz a nyári szünet mindig:)) De a 10-20 tincshez még ennyi se kell, kb 10-15 perc ki-be rakosgatni. Ha segíthetek valamiben írj nyugodtan a honlapon található e-mail címre, képet is szívesen küldök hogy hogy fest ha csak pár tincs van berakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!