15 éves vagyok szerintetek megcsináltassam?
Félhosszú barna hajam van, csinálok fejbőr masszást aloeverás jojobaba samponnal mosok hajat, 1 hónapja használok vitanol c-t de mivel vasalom így letörik a fele:(( (hővédőspray-t használok)
Most hétfőtől elkezdem göndöriteni a hajam szivacsos hajvcsavaróval, ezzel mellőzöm a hajvasalást..
Hajhosszabbításról van szó de nem felvarrásról stb. hanem van egy új módszer a ragasztócsíkos hajhosszabbítás..(másnéven Plus Use)
itt egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=kr48PmGh_mg&feature=player_em..
Megcsináltassam vagy várjak míg amíg megnő?
És az igaz h a műhaj alatt gyorsabban nő a haj?
kösz h válaszoltatok.. =)
végül is igaz de v.hol olvastam h "nem éri kipufogó gáz " meg v.mi iesmik o_o
pedig elvileg bőrbarát a ragasztó :o
akkor várok még.. :)
de akinek vanmég ezzel kapcs.ba tapasztalata, tanácsa az írjon még *_*
3.ik 4iknek:
a 10 cm-es műhaj 2db 6020 ft..(mert ugye kettőt tesznek egymásra)
és több videót néztem youtubon meg kérdzetem fodrászoktól forumon, hogy otthon is elvégezhető szal nem kell fodrászhoz menned h feltegyék csak kell hozzá még egy ember :)
és elvileg ha vigyázol akkor 3 hónapig rajta marad, és miután leszeded (amit te otthon megcsinálhatsz magadnak) akkor a póthaj még 4-5 alkalommal visszarakható..
15:06
köszi neked is h válaszoltál :)
igen most már döntöttem h várok.. ^^
és am vmi löttyel szedhető le. nem levágással..:)
Minél többet dolgozod meg a hajad, annál sérülékenyebb és elhasználtabb lesz. Ez vonatkozik a hajfestésre, mosásra, szárításra, sütésre, stb.
Fontos a táplálkozás is! A hajnövekedéshez és a fejbőr egészségéhez nagyon fontos a kímélő sampon (nézz utána, hogy milyen vegyi anyag mentes sampont ajánlanak, nem ugrik be a neve), a vitaminok és ásványi anyagok táplálkozással történő bevitele.
A hajad egy komplex biológiai rendszertől függ. Ha erős és egészséges a haj akkor többet bír.
Szerintem ne csináltasd meg! Drága is és árt is a hajadnak. Inkább törekedj az életerős hajra, ha nem akarod hogy később élettelen és öreges legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!