Kinek milyen a dauer-olt haja? Tapasztalat? Megcsináltassam?
Sziasztok! fekete és szögegyenes hajam van, és érdekel a dauer.Azt szeretném ha küldenétek ,csatolnátok a válaszotokhoz képet magatokról h milyen a hajatok. Mert neten van de azok megcsináltak.Az érdekel h milyen hétköznap..:)
légyszi osszátok meg velem :) belevágjak??
19 éves lány
nagyon sokat kell vele foglalkozni, balzsm, meg minden féle kence rá hogy ne töredezzen annyira. mondom annyira, mert minden erőfeszítés ellenére is fog egy kicsit. nagyon szárítja a dauer.
ha küldesz egy privit a címeddel küldök képet, ide nem szeretném feltenni.
Szia nekem 3x volt dauerolva a hajam, ebből 1 tetszett. Tényleg nagyon szárítja a hajat, de az enyém zsíros volt előtte, ezért is szerettem volna, meg olyan szép a göndör. De elég sokat költöttem rá, főleg akkor amikor rosszul sikerült a dauer. Kellett: göndörítő hajhab, göndörítő lakk, göndör hajra sampon+balzsam, hajvégápoló, pakolás... Iszonyú sokba került, és kicsit más is lett a hajam színe. Mára elég jól töredezik, száraz lett, utoljára 3 hónapja volt dauerolva és nagyon le van nőve, de én most egy jó pár évig nem csináltatom meg, szeretnék újra egészséges hajat.
Szóval nagyon gondold meg az egészet, jó fodrászhoz menj és számold bele, hogy 2-3 év is lehet, mire visszakapod a régi hajadat dauer után, ha nem vágatod le.
1. vagyok. nagyon szeretem, de 3 évig volt dauerolt, aztán le kellett növesztnei mert nagyon tönkre ment. az amúgy barna hajam barnás vöröses lett, nagyon eltöredezett a dauerolt rész. levágattam. most megnőtt akkorára, mint volt, újra be szeretném daueroltatni, nekem sokkal jobban áll a göndör haj. és igen, nagoyn szerettem :)
de nem vagyok biztos benne hogy megéri amúgy.. hullott a hajam, meg ugye tört, szárazodott nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!