Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Műraszta? Vélemények/tapasztal...

Műraszta? Vélemények/tapasztalatok?

Figyelt kérdés

nah az a hejzet hogy 1 17 éves srác vagyok

rövid hajjal

már vagy 4 szer nekifutottam a hosszuhajnak de 1szer sem sikerült mert idegesitette a szememet fülemet

valamint 1 szer száraz 1 szer meg zsiros volt

mostpedig találtam 1 ilyet hogy műraszta

nempiros nemzöld

hanem normális barna szinben

vélemények?????????????

2010. szept. 3. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

en imadom rasztat!, foleg fiun es ha hosszu egyszeruen bedoglok :D

sztem ha mar csinalsz akkor profi munkast valassz, hogy ne latszodjon hogy mu, amugy az ilyen frizurakhoz nagyon sok turelem kell a mig a fejborod hozza nem szokik nagyon nehez mosni meg ilyenek nekem volt afrofonasom (apro tincsekbe fonott haj) 1 es fel hetet hagytam (tegnap bontottam ki:P), tiszta korpa volt a tovenel a fejborom pedig ugy viszketett hogy majd kiugrottam a borombol :(

en is akarok vagyis akartam rasztat (na jo meg mindig szeretnek) de teljesen elvette kedvem + en mikor kibontottam a hajam negyede kihulott, sirtam is tegnap.

de mivel te azt mondod hogy mut szertnel akk nincs baj, ha nem tetszik levagod es legalabb tod nem a sajat hajad volt, amugy rasztat 1 honapig nem szabad mosni miutan elkeszitettek, szal sok sikert (nem biztos hogy munel is igy van )

2010. szept. 3. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
A műrasztán mindig látszik, hogy mű. :/ Én legalábbis még nem láttam jót.
2010. szept. 3. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem volt már, sztem jó. :D
2010. szept. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!