Szerintetek ciki a műraszta?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik mindig is tetszett de az igazit nem mertem beválallni,találtam egy csajt aki nagyon szépen csinálja ( most nem ilyen goth többszínű hajra gondolok hanem egyszínű lenne a hajammal és nem az egész lenne olyan) olyan hogy rákell fonnom a hajamra ha netán olyan helyre megyek ahol nem preferálják,gáz lenne?(persze nem naponta venném le)2014. ápr. 30. 11:25
1/7 A kérdező kommentje:
18L
2014. ápr. 30. 11:27
2/7 anonim válasza:
Ha tetszik akkor nem értem mi a kérdés, csináltasd meg és kész. Mondjuk akkor valóban nincs értelme ha mások véleményétől félsz majd állandóan, mert az ilyesmi az emberek nagy részének úgysem fog tetszeni. Ahogy semmi más sem ami nem hétköznapi dolog.
3/7 A kérdező kommentje:
Már eldöntöttem hogy akarok csak ma olvastam egy kérdést és valaki azt írta hogy gáz ha egyiknap még benne van a másikban már nincs és nem akarok pózer lenni,de már eldöntöttem hogy lesz mert úgysem lesz túl feltűnő: )
2014. ápr. 30. 13:34
4/7 anonim válasza:
Hát ebben a formában szerintem gáz (jó, mondjuk én olyan ember vagyok, aki a mű dolgokat élből nem szereti). :( De persze igaza van az első válaszadónak, hogy ezt neked kell eldönteni. :) Ha jól fog állni, akkor nem lehet gond. :) :) :)
5/7 A kérdező kommentje:
milyen formában?
2014. ápr. 30. 16:12
6/7 anonim válasza:
Szerintem csak én vagyok ilyen, de nem szeretem ha a rasztából divathajat csinálnak. A rasztához életérzés kell... Ha az én haveri körömbe lennél, szerintem nagyon ugranának rá, hogy divatmajomkodsz, de csinálj amit akarsz, hiszen nem az én haveri körömbe tartozol. Asszem :D
7/7 A kérdező kommentje:
:D remélem hogy nem,mert most olyan társaságba lövök,szeretnék én igazit csak félek hogy tépik a hajam már a hangjától elájulnák szerintem:D mint mondtam már évek óta gondolkozom rajta és tetszik is de nem tudom hogy jól állna e ezért megveszem ezt és ha tetszik megcsinálom az igazit is úgyis divatmajom lennék?:/:D
2014. ápr. 30. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!