Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem ciki vádliról és combról...

Nem ciki vádliról és combról anyajegyet eltávolíttatni?

Figyelt kérdés

Van 3-3 anyajegyem a combomon és a vádlimon. Nem állnak ki, tehát a bőrrel egy síkban vannak. Viszont élénk a színük és most, hogy közeleg majd a nyár, addigra szeretném levetetni őket. Nem vetettem le még egyetlen anyajegyet sem, de laikusan úgy vélem, hogy azért elterjedtebb, ha az emberek az arcukról távolíttatnak el valamit. Nem fog rám furán nézni a bőrgyógyász? Engem baromira zavarnak ezek az anyajegyek, mert feltűnőek és azért szeretnék nyáron shortban is mászkálni....

Írhat bárki, de elsősorban annak örülnék, ha a kérdésemhez tévedne valaki, aki már szedetett le anyajegyet a lábáról.

24f

2014. ápr. 5. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Bár nekem volna csak anyajegyem. Genetikailag akkora vádlim van, hogy hihetetlen. Egy téstépítő izomkolusszusnak nincs akkora mint nekem, 2-3 centivel többségükre ráverek és egy másodpercet nem edzettem rá. Na így húzzak én rövidgatyát. Ez feltűnő, egy-két anyajegy nem annyira. Szerintem észre sem veszünk sonkmindent a másikon, hacsak ő maga nem mondja.

Egyébként meg orvos, nap mint nap lát el embereket. Az évek alatt annyi mindent lát már, hogy semmit nem jelent neki. Valószínű nem te vagy az első aki a vádlijáról vagy a combjáról szeretne anyajegyet leszedetni.

2014. ápr. 5. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég felesleges, mert csak neked tűnik fel, de, persze, ha téged zavar, nem gáz levetetni szerintem.

Nekem pl a hátamról vettek le:D

2014. ápr. 5. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha zavar leszedik,de én sem ajánlom.
2014. ápr. 6. 05:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én leszedettem a hasamról de csak mert kiállt, és veszélyes volt. Neked szerintem tök hülyeség.
2014. ápr. 6. 06:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszoló! Miért nem ajánlod?
2014. ápr. 6. 14:45
 6/6 anonim válasza:
nekem mar vettek le a combomrol de az eleg nagy es veszelyes volt par ebe vettek le azota egy kicsit meg latszodnak a hegek de semmi kulonos
2014. júl. 24. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!