Nagyon ciki, ha pattanásos vagyok?
Nem vészes a helyzet, de sajnos nem is túl szép. Ha megyek valahová, mindig sminkelek (alapozó, szempillaspiràl), de ha otthon vagyok koliban, feleslegesnek érzem.
Néha ki kell mennem a konyhába vagy le a földszintre, és olyankor elég kellemetlenül érzem magam.
Alapból egész szép lennék (szöke haj, kék szem, telt ajkak, kislányos vonások), de úgy érzem, a pattanások mindent elrontanak.
Nem olyan durva, hogy orvos kelljen, de 7-8 mindig van, és nem túl szép látvány.
20l
Most senki ne kezdjen el szidni, hogy én biztos hülye vagyok, de a kozmetikusom is és a szépítészet tanárom is mondta, hogy a Toleriane alapozó jó. Patikákban lehet kapni, én kaptam termék mintát, kipróbáltam, és jó. Utána eltűntek a pattanásaim. Nem tudom most mennyi lehet, de én amikor utoljára néztem, akkor annyiba került, mint egy normál alapozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!