Külföldön is "ciki" az efféle (kép) hajstílus?
Figyelt kérdés
Nekem is hasonló van, csak nem takarja el a szemem. Sokszor látom videókban, hogy külföldön minden 3-4. fiúnak ilyen, de itthon jó, ha 30-ból egy srácnak van ehhez hasonló.
Tehát, a kérdés adott. Csak itt ebben az országban ilyen beszűkült, divatmajom viselkedés más egyéni hajával foglalkozni? Én minden 3. fiú ismerősömtől megkaptam, hogy hogy néz ki, és vágassam le, de szerintem pont ettől egyedi valaki, hogy nem követi a sok ökört.
2014. márc. 5. 21:20
1/12 anonim válasza:
Külföldön nem ilyenek az emberek szerencsére... ez csak a magyarokra és egyéb elmaradott országokra jellemző.
2/12 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a haj, főleg a második. Nem úgy, mint a ma divatos ecsethajak, brrr...
24N
3/12 anonim válasza:
Juj,nem!:D Ezek néznek ki a legjobban szerintem és Németországba sok mindenkinek ilyen a haja és Ázsiába is kb.mindenkinek meg nekem is van pár haverom/ismerősöm akinek ilyen (nemsok) szóval szerintem jó:DD
4/12 A kérdező kommentje:
Jó, ezeknek a válaszoknak örülök. Gondolom csak lányok írtak, mert eddig lányok nem is nagyon szóltak le ezért a hajért, max 1-2 értelmetlenebb. :)
2014. márc. 6. 13:25
5/12 anonim válasza:
Csak remélni tudom hogy nem fognak teljesen kihalni itthonról az olyanok mint te kérdező, én annyira örülnék ha itthon is többen viselnének ilyen stílusos hajat, meg akár még hosszabbat is... remélem ez az ország is kinövi egyszer hogy csak a tövig nyírt majdnemkopasz= férfias és minden más lányos :_D csak azt sajnálom hogy én szerintem addigra már vén banya leszek, ha nem halott x"D
6/12 A kérdező kommentje:
Már rávettek engem is 2-3x hogy nyírjam le, de emlékszem, milyen rosszul éreztem akkor magam, és azóta nincsenek kétségeim, hogy többet ilyen nem lesz. Köszi a válaszokat. :)
2014. márc. 7. 05:26
7/12 anonim válasza:
Elképzelni nem tudom, hogy hogy nem idegesít hogy a szemedbe lóg a haj.. :D
8/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem zavar, és nem takarja el a látóteret, szóval nem vagyok tőle "kevesebb". :D
2014. márc. 7. 20:59
10/12 anonim válasza:
szerintem nagyon stílusos! bárcsak véget érne ez a seprűmánia! ezt lehet turkálni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!