Miért ciki sátánistának lenni?
Figyelt kérdés
Kiábrándultam a keresztény vallásból és azon gondolkodom, hogy sátánista leszek.
Szerintem a sátánizmus filozófiája sokkal mélyebb annál, mint általában gondolják, messze nem a vérivós, állatáldozós fajta, amivel sokan azonosítják.
Mi van, ha a Sátán az, aki igazán szereti az embert, és megóvja Istentől?
2014. febr. 12. 14:28
1/3 anonim válasza:
Mért nincs filozofia kategória?
Inkább legyél Hit gyülis a sátánistákat (ha hangoztatják ) kiközösítik !
2/3 anonim válasza:
Azért mert ha bárkinek elmondod, azt fogja hinni, hogy te a gonoszban hiszel, állatokat áldozol, tehát valami lázadó, depressziós, sötét kis izé vagy. Nagyon kevesen tudják mi is az a sátánizmus valójában. Én nem vagyok az, de nem ítélem el, elég komoly filozofiája van, és szerintem megérdemelné annyira a tiszteletet, mint a többi vallás.
3/3 anonim válasza:
Már eleve az cink, hogy behódolsz. Ha behódolsz vesztes vagy. Legyen az keresztény vagy sátánista. Legyél szabad gondolkodó, vagy szimplán spiritiszta, de ne sátánista és ne keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!