Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
20:49
Én épelméűnek érzem magam.:D de amugy értem mie gondolsz..:DD de én így érzem jól magam.:o))
20:53 és 21:07
Még énsem tudom mi lesz velem..de majd igyekzem formában tartani magam.:o))))
Nekem is jobban tetszett a szőke.: / de már ígyis sz*rrá van menve.. nem akarom ennél jobban tönkretenni..( ígyis most rendeltem meg egy 50 centis csatos póthajat.:D addig amíg nem nő a hajam ez lesz használatban.: /
"Nem, nincs piercing-em.:) Szerintem, gusztustalan, hogy egy vas kilóg a bőrödböl.(Ez a saját véleményem.)"
Látom azóta már megváltozott :)
Szia!
Igaz h nem 13 éveshez való,de jól nézel ki!
Nagyon tetszik a hajad, meg a szemed ahogy kifested:D
Hogy szoktad olyanra kifesteni? Mik kellenek hozzá?:D
Én is olyanra akarom*_*
12:06
Igen.:D azóta kicsit változott.:"DD megtetszett.: DD
Ő a szemem ugy csinálom meg hogy elöször szürkével átfestem az egészet...(a szemzugtól kifelé.) belül még teljesen szürke.. aztán egyre sötétedik.. a vége meg már fekete.:D ( szal ilyen átmenetet csinálok.:"D) alul meg csak kihúzom szemcerkával.:dD felül meg még tussal csinálok egy vonalat( ugyonugy a szemzugtól kifelé haladok.:dd) egyszerű végülis.. az elején annyit bajlodtam a tussal.-.- de bele lehet jönni.: dd
Elküldtem privibe az msn címem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!