Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
Most komolyan azt hitted vicces voltál utolso ? -.-"
kvára nem szerintem csak szánalmas nem beszélve arrol hogy nem te vagy az 1. aki ezt leírta :Á
Egy-két válaszoló még nagyon komolytalan, éretlen..
Baba, én nem mondellkedem, de vannak olyan dolgok amiket magamnak, és nem a szüleimnek köszönhetek!
Kolira én egyedül megpróbálom gyűjteni a pénzt.( strandon vagyok mosogató)
Lehet alja munka, de valahol elkell kezdeni, plusz még a szüleim vendéglőjébe, és éttemében is besegítek.
Én csak azon idegesítettem fel magam, hogy idejön, és próbál engem lealázni, próbálkozzál még kicsii.
Ha van még mondanivalód írj!;-)
Az utobbi hozzászólásod alapján szimpatikus, kedves lehetsz.:)
Igen, igazad van( neked is)
És köszönöm!
Most természetes.:) egész nyáron nem volt műkörmöm..:)
Sajnálnám ha tönkremenne, mert a tisztítószerek nem tesznek neki valami jót.(írtam hogy besegítek anyuéknak)
De a legutóbbi ( ballagáskor) mandula formáju volt, fekete hálóval és ezüst csillogó körömlakkal volt kidíszítve,és pár fekete kanyargós vonal volt benne.:)
Szerintem zseléset csináltass, az a legjobb, a porcelán nagyon kemény, is írtóra fáj ha letörik.:| ( össze is tudtam öket kocogtatni, olyan kemény volt. .:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!