Miért baj ez? 13 évesen, szoli, műkröm, hajfestés, kozmetikus, márkás ruhák stb.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:31
Teis szúrnád a fosóját ugylátom :D
jaj hogy nyaljátok a seggéT
de szánalmasak vagytok xd
Miééért bazee?
Én csak szúrnám a fosójááát xD
Értem.:))) napiszaros humor.;)
Inkább mennyetek ki a tanyára.és keressetek valami lovat.;))azoknak aztán nyomhatjátok tövig;)):O
És szerintem kevés olyan nő van aki ezt megengedné:/ az a lyuk nem arra való;P
elég durva ez a sok komment....
én alapjáraton erősen kétlem hogy 13 vagy. DE ha igen, csak gratulálni tudok. nem ejtettek a fejedre. jól nézel ki és jó a dumád. egy rafkos leányka vagy a legjavából.
a külsödről annyit hogy ha van elég lóvéja a szüleidnek (s hát bizonyára tele vannak vele...) miért ne csinálhatnád? a külső sok minden akárki akármit is mondjon...
csak vigyázz mert ne adj' isten elfogy a pénzetek oda lesz mindened! de tényleg mindened! és akkor gázban leszel.
de ne érts fére! csakis a legjobbakat kívánom neked..... cupp sok sikert az életben!
11:49
Köszönöm, aranyos vagy.:) tudom..senkinek sem feneketlen a bankszámlája.:) mi sem szorjuk a pénzt..mert nem lehet tudni.egyik nap van munka a másiknap már nincs.
22:06
Az elsőn nagyon ki voltam kenve.:D
23:06
Már beszereztem.:P ...és mostanában nem is használok
semmit. csak spirált.:)))
És köszönöm a kedves kommenteket.:)LL.
Szerintem is szép lány vagy! :) De a 2.-on tényleg sokkal, de sokkal szebb vagy :)
És szerintem normális, hogy azokra a kommentekre, amiket írtak neked, nem kedvesen írsz vissza.
De szerintem ezekből látszik, hogy kedves lány vagy =)
Meg a stílusod is jó :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!