Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a bőrömmel?

Mit kezdjek a bőrömmel?

Figyelt kérdés

Az arcomon egy ideje az eddiginél több a pattanás. Érzékeny bőröm van, akár egy szappanozás után is kipattog másnapra, viszont épp ezért nem borotválom soha teljesen simára, egy kis borostát mindig hagyok, mert hiába arcszesz, borotvahab, akármi, borotválkozásnál is kipattogok. Nemrégiben viszont a halántékomon pattanások jelentek meg mindkét oldalon és vagy nem is múlnak el vagy újra és újra előjönnek, illetve ilyen "vizes" pattanások is megjelentek. Nem tudom mi lehet a baj. Az orrom is elég mitesszeres azóta, nem durván, de állandóan. Nem fogyasztok sem több zsiradékot mint eddig, minden nap forró-hideg vízzel fürdök, már volt hogy egy-két hétre letettem a cigit is, hátha, de semmi eredmény...

Kérem aki tud tanácsot, írja le. Bőrgyógyászra nem igazán van keretem, mert egyetemista diák vagyok.

2014. ápr. 8. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Fertőtlenítő arcbalzsamot használj amiben teafa olaj van.Egy kozmetikai kezelés sem ártana,ugyanis a miteszerek gyulladnak be.
2014. ápr. 9. 06:43
 2/2 anonim ***** válasza:
igaza van, az előttem szólónak. otthoni módszerek egy bizonyos szint után már nem elegek. sajnos muszáj befektetni rá egy kicsit. de azért kozmetikusnál se arra törekedj, h megtaláld a legolcsóbbat, hanem arra, h kiről hallasz jókat. ők is ki tudnak ám rendesen baszkurálni az emberrel... (egy kozmetikus)
2014. ápr. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!