Mit kezdjek a bőrömmel? Szedtem már roaccutan gyógyszert is már.
Szia! Először írd le, hogy konkrét mi baja a bőrödnek? Ha pattanások, akkor szerintem nem kellene megint fogamzásgátlót szedned, ha nem muszáj, azért nem annyira egészséges az. Bőrgyógyászhoz kellene inkább elmenni, ő megvizsgálja a bőrödet, és annak megfelelő gyógyszert fogsz kapni, szerintem valami tablettát.
De az is lehet, hogy kevertetni kell majd krémet, nem tudom, nem látom a bőrödet, hogy mennyire gáz a helyzet.
Ezek szerint nálad hormonális. Hát mondanám, hogy szülj, mert az rendbevágja... állítólag. De csak ezért inkább ne, meg ha nincs rá szükség, fogamzásgátlót se.
Viszont ha rám hallgatsz, keress egy rendes pasit, aztán ha mást nem sötétben, de nyomassátok, szépíti a bőrt. ;)
Meg alapvetően hogyan ápolod a bőröd? Milyen gyakran kezeltetted? Bőrgyógyászhpz mehetsz, ősszel lehet megint kiírja a sotretet vagy hasonlót, sajnos annak a hatása se örök sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!