Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma kaptam meg a roaccutan...

Ma kaptam meg a roaccutan gyógyszert. Tényleg ennyire durva?

Figyelt kérdés

Most olvastam el a 2 db A/4es oldalt a mellékhatásairól.

Hát bevallom, nagyon félek. Kb megvakulok tőle, megsüketülök és öngyilkos leszek. :)

Ilyen mellékhatások.

Aki szedte, azokat kérdezném,hogy kinél milyen tünet volt?

Itt visszaolvasgattam gyakorikérdéseken, de csak a szájszárazságot írták többen.

MÁsnak vélemény, tapasztalat?

2010. febr. 10. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Szájszárazságot okozott, ez volt a legrosszabb mellékhatása. Akkor szoktam rá a szőlőzsírra.

Mellette teljesen megváltozott a bőröm és a hajam is: végre nem volt zsíros egyik sem. A pattanásaim is hamar eltűntek.

Sajnos az eredmény nem volt tartós, pár hónappal a gyógyszer abbahagyása után visszaosontak a pattanások az arcomra. De legalább nem volt olyan durva a helyzet, mint előtte.

Ha nő vagy, akkor fontos a fogamzásgátlás!

2010. febr. 10. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is csak a szájszárazság volt... Ne aggódj... És nekem tartós is az eredmény.. igaz a hajam ugyanúgy zsírosodik, mint előtte, de a bőröm.. nekem volt a hátamon, mellkasomon, arcomon... durván, gyulladtak, hegesedtek...most, egy sincs a hátamon, mellkasomon, az arcomon meg elvétve, havonta pár alkalommal.. leginkább menstruációkor.. és ennyi... 20x ilyen durva volt, és most szinte nyoma sincs.. annak örülnék, ha a hajam is kevésbé lenne zsíros, dehát:)

normális esetben a bőrgyógyász ír fel mellé speciális bőrápolókat...szájápolót...gyógyszertárit.. én ezekkel kentem magam, h ne száradjon a bőröm, és tökéletes volt..

amire figyelni kell, az tényleg a fogamzásgátlás, és h jobban vigyázz a bőrödre... magadnak ne nyomkodj semmit, mert felszakadhat a bőröd... semmi szolárium, mert fényérzékenységet okoz(hat)...gyanta nuku, volt egy csaj akinek a bőréből is tépődött a kúra alatt... az túl drasztikus.. nagyon vigyázz ,magadra, tarts be mindent, és tökéletes eredményt fogsz látni, nagyon nagy eséllyel

2010. febr. 10. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi durva mellékhatása. Eleinte szájszárazság, ennyi. Viszont a pattanásokat teljesen eltüntette.
2010. febr. 10. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:

és szép babaarcotok lett??:)

köszönöm a válaszokat!!

jah és még valami:) mikortól látszódott a hatás?:)

2010. febr. 10. 19:35
 5/7 A kérdező kommentje:
egyébként én a 10 mg-osat szedem, ti?:)
2010. febr. 10. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ez a gyógyszer az, amit nők nem szedhetnek, mert veszélyezteti a gyereket, vagy a későbbiekben megnő az esélye, h a gyerek nem fejlődik rendesen?
2010. febr. 10. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
de igen, ez az a gyógyszer :)
2010. febr. 11. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!