Mit kezdjek a bőrömmel?
Rengeteg féle dolgot kipróbáltam már,Clean&Clear,Garnier,Nivea,szinte az összes bolti terméket,és itthoni pakolásokat is,de egyik sem használt semmit:(A bőröm nagyon problémás.zsíros,mitesszeres,pattanásos,tág pórusú,folyton fénylik,és piros,és mindezek mellé érzékeny is.az interneten olvastam a skinorenről,amit megvettem patikában,használtam is,kb.2 hézig.már az első bekenésnél látszott az eredménye,de egy idő után már nem.aztán időközben elmentem bőrgyógyászhoz,aki az isotrexin gélt írta fel,1,5 hete hogy használom,de semmi javulás,sőt még romlott a helyzet,mert amikor bekenem ég,csíp,és nagyon hámlik tőle a bőröm.már nagyon el vagyok keseredve,fogalmam sincs mit használjak:(alapozni is szoktam,mindennap,amint hazaérek lemosom.de sajnos ez se valami jó megoldás,mert az alapozó is lefolyik az arcomról,és így is csillog a fejem.kozmetikusnál is voltam már,eddig 3 szor,az kb.1 hétig jó volt,akkor tisztább volt a bőröm,de utána minden kezdődött előről.szappannal is szoktam mosni,de az is csak kicsípi.
Mit javasolnátok,mit tegyek,kihez forduljak?az arcom megkeseríti az életem:(
16/l
arcradír -> kamillás gőzölés -> hidratáló krém -> alvás.
én ezeket csinálom így egymás után, és a bőröm tökszép lett.
Nekem is ilyen volt én is sokmindent kipróbáltam és az ilcsi vált be.
www.ilcsi.com
majd kinövöd, még csak 16 vagy, majd rájössz h ez még a legkisebb problémád az életben :)
amúgy én is kipróbáltam már szinte minden csodaszert, de a szinezék és illatmentes sima fehér szappannál semmi nem vált be jobban :D +napi másfél-két liter tiszta (nem ásvány hanem szűrt) víz.
vagy: ha majd már nem a korod miatt jön ki, bőrgyógyász, aki kideríti mitől jönnek ki, mintavétel stb. a lényeg h roacuttant soha ne szedj, az emberek felének rendbejön a bőre, ugyanennyinek a gyógyszer után még rosszabb is lesz+szőrösödés+tönkrement hormonháztartás
de a bőrgyógyászt csak 20-22 évesen ha addig nem múlik el, addig ne akard tönkretenni magad, kislány vagy még. max akkor menj most bőrgyogyihoz ha folyton gennyes az egész arcod és annyira hólyagos mint egy túlsütött virsli és egy fél négyzetcenti bőr nem látszik ki.... na azokban a esetekben érthet hogy ez tényleg probléma :) szval ne izgulj és fel a fejjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!