Ettől tényleg nőni fog a hajam?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, akinek 2-3 év alatt iszonyatosan sokat nőtt a haja, szinte lehetetlen módon megnőtt. Megkérdeztem, hogy mitől nőtt meg neki. Azt mondta, hogy ha este nagyon szorosan összekötöm a hajam, az húzza és attól nő. Meg neki póthaja volt és az is húzta lefele. Ezek mellett nem vasalta, nem szárította. Véleményetek erről?2014. ápr. 6. 09:19
1/6 anonim válasza:
Nem is tudom...Sokak szerint ettõl a haj hullani kezd vagy eltöredezik de lehet hogy neki ettõl nõtt meg!:) Kérdezd meg õ hogy hogyan táplálkozott! A jó étrend is sokat besegít! :D
2/6 anonim válasza:
Kipróbálom :) am a barátnődnek milyen a haja dús vèkony festett vagy milyen?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem túlzottan dús, ammónia mentes hajfestékkel(vagy színezővel) szokta festeni.
2014. ápr. 6. 10:40
4/6 anonim válasza:
Ezt már bizonyították is hogy hülyeség, ha húzzák a hajat attól a hajhagymák még nem fognak gyorsabban dolgozni, max kitépődhet a hajszál, károsodhat a haj, jót nem tesz neki.
2-3 év alatt egy átlagos haj is nagyon sokat nő. Pl nekem megnőtt rövidből fenékig érőre. Semmit különöset nem csináltam vele sose, csak hagytam nőni, sose vágattam, sose vasaltam, sose szárítottam, meg ilyesmik.
5/6 anonim válasza:
Ez egy baromság. A haj nem csak úgy kihúzódik a fejből, hanem sejtek dolgoznak azért, hogy minél hosszabbra nőjön. Ami biztosan beválik, az a ricinus olajos bemasszírozás, egészséges táplálkozás és étrend kiegészítő kapszulák. (Ne a drága Revalidra, meg márkás gyógykészítményekre gondolj, a sima DM-es vitamin is ugyanolyan jó.) Emellett óvd a hajadat az erős napsütéstől, a kiszáradásól, magas hőtől és NE kösd erős copfba/kontyba, mert csak megtöri a hajszálakat.
6/6 anonim válasza:
A szoros összekötéssel csak azt lehet elérni hogy sok hajszál kihulljon.Tapasztalatból mondom hogy ettől nem nő meg a haj.Valaki hajlamos arra hogy gyorsabban nő a haja.
Az ismerősöd biztos kiegyensúlyozottan táplálkozik.
(És akinek göndör vagy nagyon hullámos haja van annak nem látszik meg nagyon ha nő a haj mert összeugrik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!