Ettől ugye nem romlik a hajam "minősége"?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, hosszú, dús és rengeteg hajam van. Eddig 3-4 naponta mostam hajat, most viszont minden 3. nap hajat mosok. Ez már sűrűnek számít? És ugye ettől nem lesz kevesebb, vagy "rosszabb" hajam?2013. máj. 28. 17:47
1/6 anonim válasza:
nem számít sűrűnek, nem lesz belőle bajod.
2/6 anonim válasza:
Szerintem sűrűnek számít, de ízlés kérdése. Hosszabb távon szerintem jobb lenne tovább húznod, mert mind a samponban található vegyszerek (akármilyen kímélő is), mint a csapvízben található klór elég nagy károkat tudnak okozni hosszabb távon.
3/6 anonim válasza:
Azt hiszem tapasztalt vagyok a témában. Volt idő amikor minden nap mostam hajat és olyan is volt amikor csak hetente kétszer mostam.
Egyetlen egy különbséget vettem észre a hajamon, mégpedig azt, hogy amikor minden nap mostam akkor lassabban nőtt. Nem hullott jobban, nem volt kevesebb, egyszerűen csak nem nőtt annyira gyorsan.
4/6 anonim válasza:
Úgy látszik, ahány ember annyi reakció :)
Amikor én gyakran mostam egy idő után megsínylette a hajam és a fejbőröm egészsége is, így le kellett állnom vele. Azóta sokkal gyönyörűbb a hajam.
De persze mindenkinek máshogy reagál erre a szervezete.
5/6 anonim válasza:
Én most igyekszem kitolni a hajmosást 2 nap helyett 4 napra, de nem nagyon megy, mert a 3-4. naptájékán már iszonyú zsíros. Viszont észleltem valamit: egyszer hajmosás után viharban nagyon eláztam és hagytam magától megszáradni a hajam. Fényes lett, puha lett, és 5 napig simán kibírta. Valószínű a kemény víz is hozzájárul, a dologhoz, mert az eső lágy víz. Lehet ezentúl esővizet fogok gyűjteni és azzal öblíteni :D
6/6 anonim válasza:
3 nap simán belefér. Én 3-4 naponta mosom, attól függ megyek-e valahova. Mostam 5 naponta is télen. Én magamon azt vettem észre, hogyha nem mosom meg 4-5-6 napig, mikor már zsíros sokkal jobban hullik. Régebben 2 naponta is mostam, akkor sem volt baja. Az viszont igaz, hogy a samponra figyelni kell, hogy milyen. Én szulfát- és szilikonmentes sampon használok legtöbbször, ez egyáltalán nem szárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!