Létezne, hogy ettől a sampontól kezdett el hullani a hajam?
Figyelt kérdés
Pár hete használom, ismerősömnek is ajánltam.. Eleinte jó véleménnyel volt róla, aztán mondta, hogy mióta használja hullik a haja .. És nekem is egy picit, de nemhittem volna, hogy a sampon miatt. Szerintetek? Esetleg valaki használja még ezt a sampont? Illetve ti mit használtok? Szerintetek melyik a legjobb sampon hosszútávon és miért?
köszi előre is a válaszokat.
2013. júl. 14. 21:19
1/8 anonim válasza:
Nem akarlak megijjeszteni, de nekem is hullott tole a hajam!!!! sohasem felejtem el azt az idoszakot, egesz tincsek maradtak a kezemben!!!!!!!!! azota semmilyen elseve sampont nem hasznalok... pedig imadtam az illatat, meg hogy gyonyoru fenyes es selymes lett tole a hajam..olyan 1 honap mulva abbamaradt a hajhullas, de szepen kiritkultam:(
2/8 A kérdező kommentje:
Az szép.... Szuper... Én is az illata miatt szerettem meg nagyon, meg szép fényes selymes stb... dea hajhullás akkor se fér bele.. :)
2013. júl. 14. 23:28
3/8 anonim válasza:
Ezt nem használtam, de nekem is most kezdett hullani hajam, valószínűleg a Balea koffeines samponjától. Szóval simán lehet sampontól.
4/8 anonim válasza:
nekem a Pantene Aqua light samponjától hullott, szóval igen lehet sampontól, ha olyan szer van benne, amit nem bír fejbőröd :) Váltsd le, ha elmúlik a hullás akkor attól volt, ha nem akkor lehet időszakos vagy egyéb problémákból adód hajhullás :)
5/8 anonim válasza:
Én is használtam ezt a sampont, de nem hullott tőle a hajam. Meg másmilyentől sem. Lehet valamelyik összetevőjére alergiás valaki és azért hullik tőle a haja, vagy nem tudom.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 17. 11:02
7/8 anonim válasza:
Oh, most egy nagyon picit megnyugodtam. A schauma 7 növényes samponját használom egy ideje és már a második használat után kezdett hullani a megszokottnál jobban a hajam, pedig nekem még életemben nem volt ilyenre panaszom. Kb. egy hónapja használom, gondoltam, most már utána nézek, hullhat-e attól. Akkor úgy tűnik igen. Most váltok, hátha tényleg ez az oka.
8/8 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, higy a Wu2-től hullik. Nyár eleje óta használom, de 2 hete kezdett hullani. Addig szép selymes volt tőle a hajam. Most visszatértem a Schauma 7 gyógynövényre. Általában ezt használom. Most sokkal kevesebb jött ki. Nektek a rossz sampon elhagyása után mennyi idővel hagyta abba a hajatok a hullást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!