Nagyon problémás a bőröm. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Arcbőrömmel nagyon sok gondom van. Egyrészt a pórusok nagyon tágak rajta, sokszor hajlamos a kipirosodásra, ilyen-olyan "göcsörtökre", időnként pattanás is kijön rajta, no meg miteszerek is megjelennek rendszeresen. Pedig reggel-este -elvileg- megfelelő készítményekkel tisztítom, hidratálom, hetente itthon készített, vagy bolti pakolással kényeztetem stb. Nem értem, hogy akkor mégis miért van ilyen ramaty állapotban? És én még mit tehetnék ez ellen? Van olyan, akinek hasonló problémája van? Tudnátok esetleg hatásos készítményeket ajánlani (lehetőleg nem a méregdrága kategóriából)?2009. dec. 18. 22:38
1/3 anonim válasza:
Bőrgyógyászhoz menj és biztos segít, nem mindenkinek jó ugyanaz a szer.
Nekem például pont a túlzott ápolástól volt ronda. Amióta csak napi 1x szappannal mosom jobb lett. Van ilyen is...
2/3 anonim válasza:
Az én bőröm is mitesszeres meg pati is kiszokott rajta jönni!Sztem nem jó rá semmi!Nekem úgy múlt el javarésze, hogy nem kentem összevissza krémekkel, csak fürdés után ha ki van száradva baba popsi kenőcsöt(gyógyszertári) teszek rá!
Inkább árt a bőrödnek az a sok biszbasz sztem, mint javítana!
20L
3/3 anonim válasza:
én most fogok rendelni.
Teafa,ez a termék nagyon sok mindenkinek bevált,én nem próbáltam,csak olvastam kommentárokba az Oriflame oldalon!
Clean&Clear...
Pure Skin...
Nivea...
Garnier...
Clearskin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!