Megcsináltam a hajamat ricinus olajjal, tuti ilyennek kellene lennie?
Azt olvastam,hogy egy tojás sárgáját is tehetünk hozzá, tettem hozzá, és hát eléggé sűrű lett..:/ nagyon gáz :S így kéne lennie?
ti mivel szoktátok fel"kavarni" a ricinus olajat ha hajápolásra használjátok?
meddig hagytad rajta?
Egy ideig én csak 1-2 órát hagytam rajta, és sok változást nem is vettem észre, viszont olvastam hogy egy éjszakár kell rajta hagyni, és most már 2x megcsináltam így, igaz nem volt túl kényelmes benne aludni, de első alkalommal is sokkal puhább a hajam
Ez hajpakolás, száraz hajra kell :) Nem baj ha sűrű, egész éjszakára kell hagyni :)
Nekem bevált, sokáig kell kúraként használni, és erősebb, szebb lesz a haj tőle! :)
Száraz hajra kell, minimum 3 óráig rajta hagyni. Én nem kevertem semmivel, viszont látványosan nőtt a hajam, de csak utána pár hónappal, de legalább puha lett tőle :D
Úgy csináltam, hogy rákentem ricinusolajat, majd hajszárítóval megmelegítettem a hajamat, rá fóliát, rá törcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!