Epillátorral leszedtem a hasamról a szőrt. Hogyan fog és mennyi időn belül visszanőni? 16/f
max 1 hónap.
És minnél többször leszeded annál sötétebb és erősebb lesz.
Az epilátortól nem lesz erősebb, az tövestől tépi ki.
Én kb 4 éve használok, nekem gyengébb lett.
Kb 1 hét-1 hónap mire visszanő, változó, nem fog szúrni mint ha borotváltad volna és gyengébb szőrszálak fognak nőni.
24L
Minek????????????????????????????????????????????
Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Miaz hogy minek??!
Nem vagyunk egyformak,valakinek erosebb,surubb a szorzete.
En is epilalom,jobb mint a majom forma..:D
Es igy nekem nagyon megfelel,nagyon gyors,kibirhato fajdalom,es tartos hatas:)
A férfi izmos, sört/bort iszik és szőrös. Most emelje fel a kezét, aki nem így gondolja. Ez az egész szolárium-szőrtelenítés-hülyehaj kérdéskör csak a mai elfajzott és undorító új divathullámok miatt van.
19 éves vagyok, tehát még majdnem ebben az kor-intervallumban, én mégis durván elítélem ezeket a kitűnni vágyó, meg emo, meg mindenféle mű-punk hülyegyerekeket. Tök értetlenül állok az előtt, hogy hogy a jó életbe engedhetik ezeknek a szüleik, hogy ilyen külsővel "büszkélkedhessenek"?
Bocsáss meg, kedves kérdező, nem téged ítéllek el. Csak azt akartam kifejezni, hogy értetlenül állok a cselekedeted előtt. De most komolyan: miért epilláltad a hasad? Ha netán a fanszőrzetedet tüntetted volna el, az még oké, mert bizonyos helyzetekben kellemetlen lehet a dzsungel.
Na de a hasadat?? Gondolj csak bele: David Hasselhoff szexszimbólum. Tom Selleck úgyszintén. Pierce Brosnanről nem is beszélve. És ők még ma is annak számítanak, mégis van "némi" szőr a testükön/hasukon.
Most akkor még egyszer komolyan: miért akarod epillálni a hasad?
Előző vagyok.
Szerk: Én vak, pont az utolsó bejegyzést nem olvastam el. Szóval "mert az osztálytársaid borotválják". És neked attól jobb lesz, hogy csupasz leszel, mint egy csiga? Vagy majd egymásnak mutogatjátok a tökéletesen sima hasfalatokat és örvendeztek?
Bocsi megint, tudom túl támadólag lépek fel. Ennek az az oka, hogy szeretnélek lebeszélni. Könyörgöm, legalább a hasadat ne :D Ha ők csinálják, hadd csinálják. Ha ismered az egy hülye százat csinál mondást, akkor érted, hogy mire gondolok.
Attól, hogy egy bizonyos közösségben egy hajszállal többet érsz valamilyen cselekedet által, még a következő helyen, ahova majd odakerülsz (másik suli/egyetem), tökre a nulláról kezded a játékot. És mivel azt hiszed, hogy hozzád a szőrtelenség illik, a többiek így fogadnak el, amihez elvárják, hogy így is viselkedj.
Igen, belebonyolódtam :)
Röviden: azt csinálsz amit akarsz, ettől nem dől össze a világ.
...csak ne szokj rá tökéletesen ugyanilyen módon egyéb "menő" cuccokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!