Epillátorral vagy borotvával? ,
Figyelt kérdés
Epillátorral vagy bprotvával érdemes a lábunkat szörteleníteni????FONTOS LENNE HAMAR VÁLASZOKAT ADNI2011. júl. 29. 12:00
1/13 anonim válasza:
Epilátor.Nem erősíti a szőrt és tovább marad sima a lábad.
2/13 anonim válasza:
gyanta . nem fáj annyira mint az epilátor, gyorsabban kész, de minden alkalommal fizetni kell érte.
3/13 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm a gyors válaszokat...de gyantát nemszeretnék és eddig csak borotváltam...epit9l félek... :O :S nagyonfáJ???
2011. júl. 29. 12:07
4/13 anonim válasza:
A gyanta kevésbé fáj mint a gyanta. Nem kellemes, én magamnak gyantázom a lábam. Nekem a legjobb megoldás, gyengíti a szőrszálakat, és jó sokáig sima. A borotva csak erősíti! Inkább egy kis fájdalom. De ha a kettő közül kell: epillátor. Igen fáj, egyenként tépi ki a szőrszálakat, egyszerre kis helyen. A gyanta legalább egyszerre nagy helyen:D Azzal hamar túl vagy rajta. Persze az epilátort is ki lehet bírni:) próbáld ki, ahhoz hozzálehet szokni.
5/13 anonim válasza:
A gyanta kevésbé fáj mint az epilátor* bocsi:D
6/13 A kérdező kommentje:
Gyantát nem :D epitöl félek tehát maradok a borotvánál... :S de nembaj...sokat válaszolhattok még..ötleteeket kérek :D
2011. júl. 29. 12:43
7/13 anonim válasza:
Ha tartósabb eredményt akarsz és relatíve olcsón meg akarod úszni vagy gyanta vagy epilátor.
8/13 anonim válasza:
esetleg szőrtelenítő krémek. pl Weet
9/13 A kérdező kommentje:
Krémet próbáltam...2 hét és ugyanolyan...nekem borotva a leghatásosabb... D:
2011. júl. 29. 14:58
10/13 anonim válasza:
Szia! Én epilátort használok, ha előtte leborotválod aztán megvárod még kb félcenistre visszanő és akkor epilálod le, nem fáj anniyra, illetve, ha fürdés után csinálod és bekened testápolóval a bőröd sokat segít! De kb a harmadik után meg lehet szokni és hosszabb távon jó, mivel én kb két éve használom és van olyan rész a lábamon, ahol már egyáltalán nem nő vissza a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!