Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Epillátorral vagy borotvával? ,

Epillátorral vagy borotvával? ,

Figyelt kérdés
Epillátorral vagy bprotvával érdemes a lábunkat szörteleníteni????FONTOS LENNE HAMAR VÁLASZOKAT ADNI
2011. júl. 29. 12:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm és mennyi idös vagy??
2011. júl. 29. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt szoktam használni, és persze, az epilátor sokkal tovább kitart. De nekem egyre jobban kezd fájni. Mikor először csináltam, akkor még rendben volt minden, de utána...De majd már én is át fogok térni a gyantához, mert azt a fájdalmat még ki lehet bírni. És érdekes, nekem is van olyan hely a lábamon, ahol már nem nő szőr, igaz kis helyen, de akkor is, még csak 18 vagyok (nem mintha bánnám :D). Tehát én inkább félnék az epilátortól, mint a gyantától (főleg, ha a gyantát egy kozmetikus csinálja).
2011. júl. 29. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:
15.06-os vagyok, 20 éves.
2011. júl. 30. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!