Mit gondoltok a szőrtelenítésről [pl borotvával, gyantával, stb. ]?
Figyelt kérdés
Mármint konkrétan mi a jobb, ha szőrös, vagy szőrtelen [láb, hónalj]?2010. febr. 24. 14:20
1/5 anonim válasza:
Fiúra vagy lányra gondolsz??? Nem mindegy :D
Egyébként egy lánynál a láb, hónalj szerintem alap. Én pl a kart már nem tartom fontosnak, vagy a kis pihéket...
Lány voltam!
2/5 anonim válasza:
Ha lányról van szó akk sztem ilyen h hónalj, láb, bikinivonal szőrtelenítése alap az intim szőrzet az már megint 1 más kérdés én ott is szőrtelenítem.
Fiú esetében sztem a hónalj alap viszon én nem szeretem ha borotválják a lábukat v a karjukat, sztem az így férfias, persze olyannal meg nem járnék aki 1 jungel.
Én borotvát használok az a legegyszerűbb.
19/L
3/5 anonim válasza:
számomra is mindegyik alap :) én pl epilátor párti vagyok :)
de a kezet énsem tartom annyira fontosnak :) ha csak valakinek (lány) nem olyan nagyon durván szőrős :)
4/5 A kérdező kommentje:
Lányról van szó :)
És köszi a válaszokat :)
2010. febr. 24. 14:48
5/5 anonim válasza:
Szőrtelen!!Én gyantázom mindenhol magamat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!