Epillátorral való szőrtelenítésről lenne néhány kérdésem azokhoz akik már évek óta így szőrtelenítenek?
Érdekes,de igaz,hogy 27 éves fejemmel jutattoam el oda,hogy végre eldobjam a borotvát.
Vettem egy nagyon márkás,profi epilátort,és nekiestem a lábamnak. Képzelhetitek,több éve csak a borotva, most meg ez a kütyü.Mit mondjak,leizzadtam a végére.
A kérdéseim a következőek:
1. Valóban a következő alkalommal már nem lesz ennyire fájdalmas, mivel az igazán vastag ("régi") szőrüket már eltávolítottam?
2. Azt írja a használati utasítás, hogy 2-5 mm között leyen a szórszálak hossza.Tehát, amikor újra kinő a szőr, egy darabig szőrös lábbal kell szaladgálnom,amíg meg nem nő?
3. Van valami technika,hoy ne fájjon ennyire?
4. Valóban kevesebb és vékonyabb szőr nő vissza?
5. Az epilálás napján mehetek szoliba?
Bármi tapasztalatod van,kérlek oszd meg velem!
Köszi
1.Fájdalmasnak fájdalmas lesz.De, csak nagyon-nagyon kicsivel lesz enyhébb a fájdalom.2.Ha, nyáron napoztatod a lábad akkor a kicsit hosszú szőrszálak alig fognak látszani mert kifakulnak de, már egész kicsi szőrszálakat is ki tud szedni.3. A fájdalom ellen sajnos nem tudok technikát de, miután végeztél kend be testápolóval a lábad ,hogy ne legyen piros. 4.Ez nem teljesen igaz ,hogy kevesebb szőr nő vissza, csak nem egyszerre nőnek. Minden egyes epilálás után vékonyabb,gyengébb szőrszálak nőnek vissza.5. A szoliról se tudok ,mert nem járok szoliba.
Remélem segíthettem.
Szerintem el sem tudod képzelni , hogy hány éves vagyok!:D
Én is úgy jártam mint te:leizzadtam a végére!Én ma már a hónaljamat is epillátorral szőrtelenítem,már alig érzem úgy hozzászoktam,de a bikinivonalra maradt a borotva ott nem tudom megszokni az epillátor használatát.MIvel nem egyszerre nőnek vissza a szőrszálak nem feltűnő ha kicsit megnő.
Sok sikert a továbbiakban.
Huha, én leszedtem a bikini vonalat is,mert zavart nagyon,hogy a régi szőrszálak már olyan vastagok voltak,hogy ha frissen borotváltam,akkor is látszottak a bőr alatt lévő részek.Valahogy kibírtam...és csak reménykedek,hogy legközelebb már nem lesz ilyen fájdalmas.
A hónaljamat meg sem mertem próbálni.
Köszi
Nekem egyáltalán nem szed le semmit a krém, akármelyiket próbáltam.
Egísezr sikerült valami nagyon erőset venni, az leszedte ugyana szőrt,de a bőrömet is kimarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!