Ombre hajamtól szeretnék megválni. Ráfestéssel nem dobja le a festéket?
Figyelt kérdés
Eredetileg világosbarna hajam van, alul ombre festéssel. Az ombrétól meg szeretnél válni, és csokibarnát szeretnék festeni rá.
A konkrét kérdésem az lenne, hogy ha az ombre részre is festem ezt a csokibarna festéket, akkor ott nem dobja le? Rendesen befogja? Ha valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata, írja meg! :) Köszönöm.
2014. márc. 18. 22:04
1/3 anonim válasza:
Hát attól is függ, milyen ombre :D Gondolom szőke, de az ombre alapból átmenetet jelent. Attól függ, mennyire van roncsolva a hajad. Nekem a fele volt szőkítve meg élénkpirosra festve, amikor visszafestettem sötétbarnára, picit ledobálta a festéket, eddig kétszer volt festve és még mindig picit világosabb, de már nem nagyon törődöm vele. Szóval nyilván máshogy maradna meg a szőkített részen, mint a sose festetten, de nem lenne vészes, max átmész rajta mégegyszer :D
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, az kimaradt, hogy szőke ombre :)
Köszi a választ, azt hiszem megpróbálom befesteni, ha ledobja, akkor mégegyszer :)
2014. márc. 19. 18:24
3/3 anonim válasza:
Na akkor szurkolok :) Amit még tudok tanácsolni, hogy hagyd el a hőt (hajszárító, hajvasaló, hajsütő) hogy ne roncsolja az is a hajad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!