Fake vagyok, nagyon bánom, de nem tudok megválni tőle. Mit tegyek? = (
Sziasztok. Egy 14 éves lány vagyok. Már kb. 2 éve van kamu profilom is. Egy időbe leálltam, de most megint..beleszerettem egy fiúba, aki szintén fake volt de ezt bevallotta nekem, úgy érzem h ezt visszakaptam az élettől.=/ Már nem akarok fake lenni, de annyira megszerettem a másik "énem" h nagyon nehéz ..:( Sokkal több barátom van úgy, ha kamu vagyok, de ez már nem megy, már normális akarok lenni ! :( Nagyon jól tudom, hogy amit csinálok/csináltam nagyon nagy baj, meg bűn..:( Mit tegyek? :(
Bocsi a kicsitrossz kategóriáért, és köszi a válaszokat..=/
az lehetsz, aki csak lenni akarsz.
ha a kamu éned jobban magadénak érzed, akkor lehet, igazából az vagy te..ott belül..a külső meg bármikor változtatható
szija:)
énis is ezt a hibát elkövettem:S igazából az önbizalomhiányomat akartam ezzel megszüntetni, hogy kiadtam magam egy szép, csini, idősebb lánynak...jól estek a kedves szavak és hogy sokan érdeklődtek...
aztán ment ez egy ideig, volt, akit nagyon megkedvelte, ő is engem, nagyon bántott, hogy játszadoztam így mások érzéseivel, és még magamat is becsaptam:S
annyit tudok tanácsolni, hogy ha be akarod fejezni, akkor fejezd be, amikor csak lehetséges!!!!!!!!!!
az egy jó dolog, hogy beismerted, hogy be kell fejezned...a következőkben próbálj nem felmenni ezekre a kamu profilokra, sőt törölj le mindent, akivel pedig a legjobb kapcsolatod volt, valahogyan mond el, vagy nem tudom, ezt te tudod...
gondolj arra, hogy ez az egész kamu profilnak semmi értelme, mivel az nem valóság, azokkal az emberekkel nem találkoztál még gondolom, szal...és egyébként is, miért ne lehetnének barátaid, miért ne lehetnél ugyanolyan jó, mint az, akinek kiadod magad? az is te vagy, vagyis a személyiséged, és azt az a sok ember megszerette...:)
a külsődön alakíthatsz bármikor, és még lehet, hogy jobban tetszene az embereknek, mint a kamu képen lévő lány:) a személyiség pedig már megvan, és az, amivel igazán lenyűgözöd azokat, akiket megismertél:)
tudod én is ahogyan mindent meggondoltam, letöröltem magam mindenhonnan, nem léptem fel sehova, és amikor gondoltam rá, akkor magamra parancsolta, hogy nem lehet, mert nem bánthatok meg több embert, aki komolyan gondolná, és én tudom, hogy a netes kapcsnál nem adhatok többet neki...
és ez nem azt jelenti, hogy többet nem lehet profilod, ilynek, csak önmagadat adva teljesen, hidd el, hogy így is lehetnek barátaid, csak légy kedves:)
sokkal jobb lesz tényleg, ha tudod, senkit nem bántasz a hitegetéseiddel esetleg:)
foglald le magad mással, és egy idő után, ez az egész egyre kevésbé fog majd gondolkoztatni:) nagyon nehéz, de nem lehetetlen:)
sok erőt hozzá, és ne okold mostmár magad, hanem fel a fejjel, és nagy erővel nekiindulni:)
sok sikert hozzá!
Hát ez LOL:D Önbizalmat nem így kell növelni...
Sportolj, öltözz csinosan, csináltass új frizurát, szocializálódj stb. Hozd ki magadból a legtöbbet. És akkor nem egy kitalált személy mögé bújva fogod magad jól érezni, hanem a saját bőrödben, aki valójában vagy. Minden csak rajtad múlik.
nem vagyok csúnya, de szép se.
köszi a választ neked is utolsó.^^
Öltözködj nőiesen, divatosan, sminkelj, legyél mindig ápolt...
Van egy pár ismerősöm aki "se nem szép se nem csúnya", és közülük aki ad magára, rajonganak érte a srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!