Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nehéz megválni a csizmától?

Nehéz megválni a csizmától?

Figyelt kérdés

Szerintem már meleg van a csizmához, de úgy látom sokan mintha nem tudnának megválni tőle...

Vagy csak még nincs meg az átmeneti cipellő?

2010. febr. 25. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk még nálunk nincs olyan meleg de én nehezen válok meg tőle. Magassarkúhoz még hideg van reggel amikor megyek, olvad minden, esett is szóval maximum sportcipő ami jó lenne de az meg hamar tönkremegy. Én sportcipőt és csizmát váltogatok attól függően hogy melegebb vagy hidegebb van.
2010. febr. 25. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Én converset hordok átmenetinek, de most nem akarom felvenni a sárban, latyakban, ráadásul a só is könnyebben lejön a műbőr csizmáról.
2010. febr. 25. 22:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Pfúú, hát én Bp.-n lakom de más sehol nincs komoly sár és latyak... Vagy csak én lakom sznob környéken? (Újpest. XD)
2010. febr. 25. 23:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg még elég nagy latyak van Pesten is. A hófehér Nike cipőm bánta. (Blaha Lujza tér)
2010. febr. 26. 09:16
 5/11 anonim ***** válasza:
10 fokban hülyeség csizmát hordani,már a sportcipőmben járok, vagy néha acélbetkósban (nálam az 4évszakos).
2010. febr. 26. 10:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Nálunk még hó is van! Tegnap meleg, napos idő volt már a méhek is előjöttek de ma reggel is a hóba kellett szerencsétlenkednem. Egyszerűen nem olvadt el. A sárról nem beszélve, sőt még esik is néha az eső.

Én nem hordok csizmát (ki is röhögnének) de ha tehetném azt vennék fel! Nálunk még nagyon nincs ehhez meleg, főleg ilyenkor, akkora a köd még most is, hogy elképesztő.

Észak-Magyarország.

2010. febr. 26. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:

A nagy hosszú szárú jó meleg csizmát már letettem. De mivel én sem akarom tönkretenni a sportcipőmet ilyen időben van egy boka csizmám. Most azt hordom.

Amúgy gondolj bele egy kicsit, bp-en, nem csak a helyiek járkálnak, naponta nem tudom mennyi vidéki ingázik, azért vidéken sokkal rosszabbul takarították a havat és még lehet tiszta latyak a járda/úttest.

Amikor még gimis voltam egy osztálytársam beszólt, hogy mért csizmában mentem, mert olyan szép már az idő, ott szép volt, de itthon tiszta jégpáncél volt az út. Szóval inkább csizma és nem esek orra, mint a másik cipő...

2010. febr. 26. 12:54
 8/11 A kérdező kommentje:

Jogos!

Köszi a választ!

2010. febr. 26. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még egyáltalán nincs meleg a csizmához, sőt én április elejéig még biztos aban fogok járni. Meg inkább legyen melegem délután, mint hogy reggel megfagyjon a lábam.
2010. febr. 26. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem igenis nehéz megválnom tőle, mert imádom. ^^ Meg mert egyelőre nincs semmi "átmeneti" cipőm, csak a klasszikus fazonú magassarkú. Ahhoz meg reggel 6-7-kor még néha hideg van. =)
2010. febr. 26. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!