Nehéz megválni a csizmától?
Szerintem már meleg van a csizmához, de úgy látom sokan mintha nem tudnának megválni tőle...
Vagy csak még nincs meg az átmeneti cipellő?
Nálunk még hó is van! Tegnap meleg, napos idő volt már a méhek is előjöttek de ma reggel is a hóba kellett szerencsétlenkednem. Egyszerűen nem olvadt el. A sárról nem beszélve, sőt még esik is néha az eső.
Én nem hordok csizmát (ki is röhögnének) de ha tehetném azt vennék fel! Nálunk még nagyon nincs ehhez meleg, főleg ilyenkor, akkora a köd még most is, hogy elképesztő.
Észak-Magyarország.
A nagy hosszú szárú jó meleg csizmát már letettem. De mivel én sem akarom tönkretenni a sportcipőmet ilyen időben van egy boka csizmám. Most azt hordom.
Amúgy gondolj bele egy kicsit, bp-en, nem csak a helyiek járkálnak, naponta nem tudom mennyi vidéki ingázik, azért vidéken sokkal rosszabbul takarították a havat és még lehet tiszta latyak a járda/úttest.
Amikor még gimis voltam egy osztálytársam beszólt, hogy mért csizmában mentem, mert olyan szép már az idő, ott szép volt, de itthon tiszta jégpáncél volt az út. Szóval inkább csizma és nem esek orra, mint a másik cipő...
Jogos!
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!