Nekem már sosem lehet szép hosszú hajam?!
Próbáld ki a természetes hajpakolásokat. Én a hajtöredezés ellen azt szoktam csinálni, hogy minden hajmosás előtt egy tojást, egy kanál mézet és egy kis hajolajat összekeverek és fölviszem a hajamra, főleg a hajvégekre. Nekem az nagyon használt, mert festem a hajam és iszonyú állaga volt előtte.
Bár nekem elég dús hajam van... ez alkati kérdés. Viszont ha látod, hogy töredezik, legalább félévente menj el fodrászhoz, és kérd meg, hogy csak a minimumot vágja le, ameddig nagyon töredezett. Úgy gyorsabban fog nőni a hajad, mert nem törik le mindig a vége.
Megfelelő ápolással lehet szép, hosszú hajad neked is. De a legtöbb bolti sampon, balzsam, hajápoló semmi jót nem tesz a hajjal, akár árthat is. Pl van rengeteg sampon ami kiszárítja, kezelhetetlenné teszi a hajat.
Nekem ami helyrehozta a hajam az a kókuszolaj. Minden hajmosás előtt legalább 1 órával felkenem a hajamra. Sampont nem mindig használok, van hogy csak balzsammal mosok hajat, így is tiszta lesz és kevésbé károsítja. Leginkább bio termékeket használok. Nem szárítom a hajam soha. Nem vasalom. Nekem ez így bevált, helyrehozta a hajam. Ja és Dm-ben kapható Haar vital komplex tabletta, az is segít. Bár idő kell hogy helyrejöjjön a haj, szóval ne 1 hét után várj csodát semmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!