Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Heti hányszor hány percre...

Heti hányszor hány percre menjek szoliba, ha ilyen barna szeretnék lenni? (kép) szilveszterre szeretnék ilyen lenni:$

Figyelt kérdés

[link]

valami ilyesme barnaságot szeretnék a szilveszteri bulimra a kb ilyen fehér bőrőmből:

[link]

ma már voltam egyszer 3 percre szoliba, ha holnap elmegyek 6 percre és legközelebb csak megint vasárnap megyek 6 percere… tehát hetente 2szer 6 perc.. elég? Nem tudom h karácsonyi szünetbe mikor van nyitva a szolim, de sztem ha szilveszterig heti 2szer 6 percre megyek, annak meg lesz az eredménye nem? Vagy probáljam meg a 9 percet? Kérlek segitseteek!!!

2009. dec. 13. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
22:05-ös válaszoló! Tökéletesen igazad van. Szerintem sincs semmi szép abban, ha valakiről süvít, hogy szoliból jött. Egyáltalán nem természetes barnaságot kölcsönöz. Sőt, amint látható, az agyat is erősen károsítja. ;)
2009. dec. 13. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha csak szilveszterre akarsz ien barna lenni,sztem jobban jársz ha lefújnak barnító sprayvel,annak nagyon szép bronzos a színe 3000ft körül van.
2009. dec. 15. 16:49
 13/13 A kérdező kommentje:
én nem akartam itt vitát nyitni...:/ am. meg éb isa szeretem a fehét szint de nekem nem áll jól mert vannak pattanás utáni hegek az arcomon és csunyák.. barna bőrőn jobban "elhalványulni"
2009. dec. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!