Mit csináljak, ha már 2. napon zsíros a hajam? 2 naponta mosom, ígyis másnap már zsíros. Hogyan tűzzem fel jól? Nektek milyen hamar zsírosodik, mit csináltok vele?
A túl gyakori mosástól zsírosodik a haj, mivel minden mosásnál, szárításnál kiszárad a fejbőröd és próbálja a faggyúmirigyed újratermelni és védeni a hajtöved minél előbb. Megoldás sajna az lenne, ha kibírnál többször egymás után legalább 5 napot hajmosás nélkül, így lelassulna a faggyú termelés, de ugye azért ezt elég gáz betartani.
Amúgy ha magasan copfba rakod a hajad, akkor nem szokott látszani ha zsíros.
az én hajam is gyrosan zsírosodik, hülyeség miszerint ha kevesebbszer mosol hajat majd nem fog zsírosodni
egy éve átáltam arra hogy 2-3-4 naponta mosok hajat, mikor hogy ha nem kell mennem sehova se és ugyanugy zsirosodik, mellesleg gyógynövényes sampont használok, rövid is a hajam
nekem a fodrászom ( Swarckoftnál mesterfodrsáz-szóval tudja miről beszél) azt mondta egyáltalán nem baj ha naponta vagy 2 naponta mosunk hajat, ha megfelelő a sampon
mindenesetre belső probléma váltja ki a tüneteket
javaslom az orsost ha már nagyon kényes a hajad, ők talán többet tudnak mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!