Van a Zineryt nevű szert pattanások kezelésére, de hogy kell "rendesen" használni, hogy ne maradjon ott az arcomon, tehát felszívja?
Figyelt kérdés
Anno ez a szer elég hatásos volt, de amint abbahagytam, visszajöttek a pattik. Nem is az ára miatt hagytam abba a használatát, mert havonta az az 1200Ft nem olyan vészes...bár volt vele macera, mivel mindig bőrgyógyászatra kellett mennem érte...hanem azzal voolt gondom, hogy este bekentem vele az arcom, és egyszerűen nem szívta be...lefeküdtem, és a párámnak is oylan szaga lett...tehát nem úgy szívta be mint a tonikot, hanem sehogyan...
Ez normális, vagy hogy kell használni? Vagy ezt le kell mosni?
2009. dec. 10. 17:28
1/1 anonim válasza:
háziorvos is felírja, tőle is kérdeheted.kb 15 perc alatt teljesen megszárad és nem érezni. de előtte tisztítsd le az arcod jó alaposan és utána kend be. és várdd, amíg megszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!