Valaki tud ajánlani valami jó szert háton lévő pattanások kezelésére?
Nekem az vált be, hogy (arcra való) pattanás elleni géllel átmasszíroztam fürdés közben, illetve heti egyszer-kétszer radíroztam. Ja és amióta 100% pamut cuccban alszom, szintén kevesebb van.
Amúgy már csomó kozmetikában van már háttisztító kezelés. Kb. 1500Ft-tól.
Ha pattanásos a hátad, azt jelenti, hogy zsíros a bőröd. Feltehetőleg akkor a homlokodon, arcodon is előfordul. Amennyiben kamasz korban vagy, ez a kor "természetes" velejárója, mert a hormonok most "dolgoznak". A házi praktikákhoz tartozik, hogy veszel kb. 2 dkg. élesztőt, ehhez öntesz egy pötty tejet, hogy pép legyen belőle. Ezt a pattanásokra kell kenni, ha megszáradt, leradírozni. Ugyanakkor veszel 1 dl-es poharat, abba szintén teszel 2 dkg élesztőt, 2 kiskanál kristálycukrot, s szintén felöntöd tejjel, s megiszod. De ne várd meg, míg el kezd érni és bugyborékolni, mert hatalmasat lehet böfizni tőle. Ha nem bírja a gyomrod ebben a formában, akkor apró kis golyót készíts belőle, és kapjad be.
Az élesztőben B-vitamin van. Akár külsőleg, akár belsőleg használod kb. 1 hétig, az eredményes lesz, szépítő hatása is van.
Ha ezt kúra szerűen betartod, akkor eredményes lesz.
nekem felírt egy bőrgyógyász roaccutant, fasza kis gyógyszer, az tényleg használ! Viszont mivel használ, elég erős, vannak mellékhatásai, vérvizsgálat kellett előtte, kúra megkezdése elején, meg a végén is. És egy évig tartott kb a kúra.
de ezt csak súlyosabb esetekben szeretik felírni úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!