Milyen természetes gyógymód van a pattanások kezelésére?
Figyelt kérdés
Én egy 14 éves lány vagyok.
Az arcom iszonyúan pattanásos.
Kipróbáltam már rengeteg krémet, és arctonikot is, de egyik sem használt, sőt némelyik rontott a helyzeten.
Naponta legalább 5x mosok arcot, de lehet nem elég.
Ha tudtok valamilyen természetes szert amitől enyhülnek a pattanásaim írjatok!
Előre is köszönöm!
2010. jún. 26. 14:59
1/8 anonim válasza:
ha tényleg nagyon pattanásos, akkor lehet, h meg kellene nézetned bőrgyógyásszal, ő biztosan tud segíteni. esetleg kipróbálhatnád a teafaolajat. sokat olvashatsz róla a neten.
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm! :D
2010. jún. 26. 15:24
3/8 anonim válasza:
teafaolaj jó rá szalicilav..ezek de néha szüneteltesd a kencéket az sem jo ha állandoan tisztitod nekem a sima viz ugyanugy söt mégjobban leszáritja a pattikat nekem mondjuk attol mult el h nem ettem sajtokat meg édességet..
5/8 anonim válasza:
14 évesen ez hormonális probléma és mindenki találkozik vele.Tartsd tisztán a bőröd amennyire csak lehet.Egy idő után helyre áll.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. jún. 26. 20:13
8/8 anonim válasza:
házi pakolásnak élesztő paiolás, természetes alapanyagú kozmetikumok www.ilcsi.com és belsőleg méregtelenytés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!