Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol tudok fekete szappant...

Hol tudok fekete szappant vásárolni pattanások "kezelésére", és milyet érdemes?

Figyelt kérdés

Olvastam ,hogy kozmetikus tud rendelni, csak lehet hogy úgy drágább....forgalmazzák egyéb helyeken a fekete szappant? áruházban, drogériákban esetleg?

És milyet érdemes kérni? Van az Ilcsi féle, ami ha jól tudom ilyen tubusos...és van a Shea, ami pedig azt hiszem olyan mint egy rendes szappan..csak fekete-barna színe van...milyen létezik, és milyet érdemes választani/kérni?

2009. dec. 9. 14:12
 1/8 A kérdező kommentje:
jah igen, az arcom azt hiszem zsíros, legalábbis inkább vegyes, mint száraz...
2009. dec. 9. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Kozmetikustól tudsz csak vásárolni. Egyéb helyeken nem hozzák forgalomba.

Én az Ilcsi félét használom, nekem nagyon bevált, zsiros, vizhiányos a bőröm.

Jó szépülést :)

2009. dec. 9. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még tudnám javasolni a kén szappant az is nagyon jó pattikra,. Herbáriákban vagy Rossmanba lehet kapni
2009. dec. 9. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:
és mennyi pénz egy ilyen? ha drága (persze kinek mi, de nekem 1000Ft felett nem az hogy drága..de) - szal akkor ha kicsit drágább legalább tovább kitart mint 1 hónap?
2009. dec. 9. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem dárga 500 Ft és 1 hónapig kitart.:D és ez nagyon jó..
2009. dec. 9. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Az ilcsis drágább 1000nél az tuti. Egy éve vettem, ha jól emlékszem "akciósan" ezerötért.
2009. dec. 10. 01:28
 7/8 A kérdező kommentje:
jah azt az 500Ft-ot én is kicsit olcsónak találtam:)
2009. dec. 10. 17:22
 8/8 anonim válasza:
100%

Én ilyet vettem, sztem nagyon jó:

[link]

nekem elég problémás a bőröm, zsírosodik meg sok a ragyám is, de ez a szappan nagyon sokat javított rajta!!! meg mellé tulasi arckrémet használok, ha érdekel megírom milyet, az is tök jó, azóta nem tömődnek el úgy a pórusaim.

2010. aug. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!