Mit lehet tenni a szem alatti sötét karikák ellen?
Figyelt kérdés
2006. nov. 17. 10:57
11/18 provokativ88 válasza:
Egyszeru, en fekete tejaval beborogatom es enyhulnek korocskek,es a szemalatti vankoskakra is jo .
12/18 anonim válasza:
Szerintem jó a Vichynek a szemkörnyékápoló stiftje vagy a Biothermnek van egy jó szemkörnyékápolója nekem ezek váltak be. Sminkelésnél pedig először drapszínű vagy fehér szemhéjporral kendbe és utána rakj rá korrektort de olyat amit szépen el lehet dolgozni picit olajos. Pl a maybellinek van ilyene, ezzel gyönyörűen eltakarhatsz bármilyen sötét karikát.
14/18 anonim válasza:
nekem is ilyen a szemem :I
de nekem semmit se lehet ellen tenni mert vékony a bőr a szememnél és azért valamikor tiszta lila azegész....
15/18 anonim válasza:
Ezt Kipróbálta már valaki??? [link]
17/18 anonim válasza:
Én is sajnos sötét karikákal küzdök, és emelett a zöld erek is látszanak fehér bőr miatt :D meg vékony a bőr.
Nos ha csak nem szenvedsz insomniában mint én aludj 8 orát, próbálj meg minimum 1 liter vizet meginni, használj szemkörnyék ápolót, szemalatti maszkot, illetve még sminkel korrektor ezeken kivül mást nem tehetsz sok sikert.
18/18 anonim válasza:
Uborka leve, behűtött kiskanàl, k-vitamin ès vas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!