Szem alatti sötét karikákra mit?
Figyelt kérdés
Jeget, hideg kanalat próbáltam, nem jött be sajnos. :( Mi az, ami kicsit "megduzzasztja" a szem alatt a bőrt, és halványítja a sötét karikákat? Sajnos még az alapozó+korrektor kombó sem fedi el. :(2011. jan. 28. 19:13
1/20 anonim válasza:
Én Himalaya Herbals szemkörnyékápolót használok és sokat segített, halványabbak lettek a karikáim. Az ilyen pitiáner trükkök meg semmit nem érnek, nem tudom, ki találja ki őket.
2/20 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=RzI7ajaw4Ss
nem próbáltam ki, de ha kipróbálod írd meg ez eredményét
3/20 anonim válasza:
Kedves utolsó, én most próbáltam ki....és hála neked megtaláltam a megfelelő praktikát a karikás szemek ellen. Köszi! :D Ajánlom mindenkinek...egyszerűen szuper. Ha még tennék egy kis korrektort vagy alapozót teljesen eltűnne. :)
4/20 anonim válasza:
ésésés ezt a kávésat mindennap lehet használni? :D
5/20 A kérdező kommentje:
Ennyire bevált ez a kávés pakolás? Halványítja is a szem alatti sötétséget? Félek az ilyenektől, mivel elég érzékeny a szemem körül a bőröm, de ha ennyire csodát tesz lehet, hogy kipróbálom.
2011. jan. 29. 14:03
6/20 anonim válasza:
Nekem tényleg segített, én úgy csináltam, h vattapamacsra tettem egy kicsit és körkörös mozdulattal massszíroztam, utána pedig rajta hagytam még egy kicsit. Egy próbát megér. :)
7/20 anonim válasza:
Nem tudom, h mindennap lehet-e használni, de szerintem elég heti 1x-2x.
8/20 anonim válasza:
Alvás! :D
Na, de a viccet félretéve, én aranyérkenőcsről hallottam, hogy jó a karikákra! (nem vicc)
9/20 A kérdező kommentje:
Próbálta már valaki az aranyérkenőcsöt?:D
2011. jan. 31. 11:53
10/20 anonim válasza:
Nem vagy vérszegény? Mert akkor hiába a praktika. Én pl vérszegény vagyok, és annyi mindent próbáltam már..de semmi nem segített. A legszarabb, hogy hiába alszom ki magam, mégis mikor felkelek ott éktelenkedik egész nap a sötét karika mindkét szemem alatt, és ettől fáradtabbnak látszik a szemem. utálom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!