Vettem egy Manhattan Clearface krém állagú alapozót. Hogy kell használni, illetve melyik színek mire vannak? Sötét szem alatti karikákra is jó?
[link] ilyet vettem. 15/L
Úgy értem, hogy hogy kell használni..Csak fel kell kenni, mint egy sima krémet? Vagy az ecsettel? Vagy hogyan? Leírná nekem valaki részletesen a használatát?
Nagyon mitesszeres a bőröm, hatásos rá?
Ez nem alapozó, ez egy háromrészes korrektorpaletta. Szépen kikísérletezed, hogy melyik színe mire jó. Úgy tippelem, a zöldes piros részekre, pölö pattanásokra való, a sárgás meg a szemed alá.
Csinálhatod az ecsettel, vagy az ujjaiddal is.
Mitesszeres bőrön ez ugyan nem segít.
szia
a zöld a semlegesítésre van én úgy kísérleteztem ki,hogy előbb zöldet,aztán a világosabbat viszem fel a szemem alá.Sajnos nekem is van egy vöröses,lilás sáv,amit utálok,erre vettem.amúgy én ecsettel viszem fel(nem azzal,amit hozzá adtak,mert az túl kemény).Aztán ha kell eldolgozom még ujjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!