Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szem alatti sötét karikákra mit?

Szem alatti sötét karikákra mit?

Figyelt kérdés
Jeget, hideg kanalat próbáltam, nem jött be sajnos. :( Mi az, ami kicsit "megduzzasztja" a szem alatt a bőrt, és halványítja a sötét karikákat? Sajnos még az alapozó+korrektor kombó sem fedi el. :(
2011. jan. 28. 19:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szia. Nem hinném, hogy vérszegény vagyok, csak az utóbbi pár hónapban jöttek elő a karikák, előtte semmi gond nem volt, mostmár viszont semmivel nem tudom elfedni. :/ Kipróbáltam a kávés pakolást, de az sem vált be, maximum egy nagyon minimálisat halványított a karikákon, de alig volt észrevehető. :/
2011. jan. 31. 13:16
 12/20 anonim ***** válasza:
A vérszegénység akármikor kialakulhat. Vashiányos vagyok, szédülök néha, és fehér a bőröm. Ezeket csak azért írom le, mert mivel én vérszegény vagyok, így nem segít nagyon semmi. Szóval, ha ez a bajod, akkor tényleg hiába a praktika, csak a belső kezelés segít. Ha halványítja is kicsit, az sem valami észrevehető.
2011. jan. 31. 13:19
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem nem túl világos a bőröm, és nem annyira szoktam szédülni. Vashiányra nem lehet valami gyógyszert kapni, amitől elmúlik?
2011. jan. 31. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Vashiányra vegyél a dm-ben Das Gesunde Plus vastablettát, 40 db van egy dobozban és nagyon megéri, fedezi a napi vasszükségletet.
2011. jan. 31. 19:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Aranyér kenőcs tényleg bevált valakinek?

A linkelt videóban mi volt? Meg akartam nézni, de már el lett távolítva..:S

2011. máj. 18. 19:13
 16/20 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi lennék az eltávoltított videóra, valaki le tudná írni?:)
2011. máj. 22. 13:41
 17/20 anonim ***** válasza:
A videóban kevés kávét egy kevés cukorral összekevertek és felkenték a karikákra. A kávé kicsit megduzzasztotta a bőrt, nekem látványos volt! :) Szoktam is alkalmazni heti 2-3x!
2011. máj. 22. 22:30
 18/20 anonim ***** válasza:
vízzel kevered el, és pépként? vagy hogyan?
2011. máj. 23. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Bocs, azt nem írtam, szóval lefőzött kv-t egy kis cukorral összekeverve.
2011. máj. 23. 15:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezt én is kipróbálom :)
2011. okt. 3. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!