Az szemre tett uborka szeletek használatával mennyi idő elteltével múlik el a szem alatti sötét folt? Vagy elmúlik egyáltalán? Esetleg valami más hatásos alternatívával mennyi idő?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 15:22
1/9 anonim válasza:
Sokat nem segít, azt is inkább csak bemeséli az ember magának. :D
Egy kiadós alvás többet segít. :D
Ha nagyon durva, akkor inkább egy orvost keress fel, pl. a máj ha nem szuperál, elég csúnyán tud kinézni, nézd meg a drogosokat pl.
De lehet szimpla vérszegénység is.
Az uborka inkább a szem alatti duzzanat eltűntetésére jó amúgy is. :)
2/9 anonim válasza:
Az előző válaszoló jól mondta,ilyenkor kialvatlanság vagy szervi eredetű a prbléma,azt kell kezelni.Jó még rá a jégbe hűtött kanál is.
3/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem akkor a szem alatti résznek mindenképpen "bőrszínűnek" kell lenni, mert ha nem az akkor az vese problémákra utalhat. Bemegyek a háziorvosomhoz s azt mondom, doki kicsit sötétebb szemem alatt kéne valami vizsgálat, hogy mi a helyzet? Vagy valami vese diétát kéne csinálnom? De az nem tartható fenn mindig figyelni kéne az étrendet, ami nem mindig egyszerű. Vagy most mi a helyzet?
2011. jún. 20. 21:25
4/9 anonim válasza:
bőrszínű max photoshoppal és két tonna sminkkel lenne, teljesen láthatatlan sose lesz.
ez teljesen normális. Baj akkor van, ha durván lila vagy sötét.
De egy teljes vérképet csináltathatsz, esetleg ha már ott vagy beutalóért, kérdezd meg a dokit, aggódnod kéne-e szerinte.
5/9 anonim válasza:
Igazából sokminden okozhatja,kialvatlanság,cigifüst,nagyon vékony bőr.Én egy szemkörnyékápolót mondanék,sokat segít.
6/9 A kérdező kommentje:
Milyen szemkörnyék ápolóra gondolsz? Nem vagyok otthon az ilyenben, de úgy hallottam, hogy valamilyen típusú vitaminoknak benne kell lenni. De pontosan milyen milyet kéne venni, melyik a "legjobb" illetve jó készítmény?
2011. jún. 21. 08:15
7/9 anonim válasza:
Minden terméknek van szemkörnyékápolója,úgy válaszd ki amiben van aloe vagy kamilla,A-E vitamin.Nem írok márkát,mert nagyon pénztárcafüggő.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig írhatnál párat, mert nem vagyok egy kozmetikus, aki krémekkel kel fekszik. :)
2011. jún. 23. 09:45
9/9 anonim válasza:
Én az vagyok,de nem fekszem krémekkel!Itt nem a márka, az összetétel számít!Találkoztam már 6000-ft-os semmit nem érővel és 1200-as amiben benne volt a hatóanyagösszetétel.De írok egyet amit be is tudsz szerezni,az Avonnak van a 2-ős.Egyik gél a szemhéjjakra másik krém a szem alá,több vendégemnek is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!