Szem alatti sötét karikákat milyen házi praktikával tudom elhalványítani? Illetve milyen krémmel?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 20:22
1/6 anonim válasza:
Szemmaszázs úgy tudom jó rá.Igazából a pihenés a legjobb.Szoktak még jégkockát tenni rá...
2/6 anonim válasza:
korrektor+púder
nekem a sötétkék karikáim mindig nagyon lehangolóak, de ezzel a technikával teljesen eltűnnek.
3/6 anonim válasza:
Aludd ki magad, pihenj sokat! Ha még úgy sem tűnik el, használj egy kis alapozót a karikákra.
4/6 anonim válasza:
Tényleg aludd ki magad, pihenj sokat! Rakjál rá jeget,vagy egy kiskanalat beraksz a hűtőbe 15 percre kiveszed és a karikákra teszed;)
5/6 Zsuu.zsii(: válasza:
én rengeteget alszom tényleg megvan a napi 9 óra
és még is ott vannak a sötét karikáim
már nem bírom elviselni
nálam már semmi nem vált be.. :(
20/L
6/6 anonim válasza:
Tul sok alvás sem jó!
7-8 óra ideális,és éjfél előtt a legpihentetőbb az alvás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!